Horoskop ženstvenosti: Škorpija – fatalna veštica, Jarac – moćna muza, Ribe – glumica kakve nema!

Horoskop ženstvenosti: Škorpija – fatalna veštica, Jarac – moćna muza, Ribe – glumica kakve nema!

24 јуна, 2019 Off By ludarito

Ženstvenost je osetljiva karakteristika ponašanja, izgleda i prirode žene. Svi kažu „Žena treba da bude ženstvena“. A kakve su te – ženstvene žene? Apsolutno različite, odgovaramo mi. Zato što je i ženstvenost  – veoma različita. Kod svakog znaka zodijaka – svoja, veoma posebna.

Rođenje, u određenom mesecu, može dosta ispričati o ženi. Dakle, šta govori o ženi horoskopski znak u kojem je rođena:

Ovan

Žene rođene u ovom znaku – prave su amazonke, koje su navikle uzimati od života sve. Po pravilu, one deluju po šemi: „U muškarca možeš da se pouzdaš, ali bolje da uzdaš u samu sebe“. One vole da igraju na sigurno, jasno informišući partnera o svojim namerama. To nije samo predodređeni lovac i ratnica, već i veoma impulsivna ratnica. Tako da, ispočetka, umeju priterati uza zid, a posle će razmatrati ko joj se, konkretno, našao na tapetu.

 

Bik

Ove žene su prave boginje. Pre svega su dame koje, na neki misteriozan način, uspevaju postići sve što žele. Kao drugo, vole kad se zbog njih žrtvuju. I, treće, dama-Bik, kao i sve boginje, nisu baš dobrice. Jednostavno, one su takve. Ona može bilo kome lako napraviti lični  raj, ali i pakao. Ali, budite sigurni, da je onaj, koga  dama-Bik pošalje u pakao, zaista to i zaslužio.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3