Ako im pružite ljubav, vratiće vam 10 puta više: Svi žele osobu u ovom znaku!

Ako im pružite ljubav, vratiće vam 10 puta više: Svi žele osobu u ovom znaku!

24 јуна, 2019 Off By ludarito

Kada ovaj znak ima nekog ko sluša, ko veruje u njega, on se tada oseća potpuno. Dajte mu mogućnost da njegov duh leti i osetićete njegovu ljubav koja će vam se vratiti deseterostruko…

Oni su ti koji će da imaju hvatač snova obešen u automobilu ili na prozoru. Niko ne može da uhvati san bolje od njega. Sanjanje nemogućih snova njima dolazi prirodno.

Dajte im kantu limuna i oni će se vratiti s limunadom – i dugim redom ljudi koji žele da kupe 1 čašu te limunade. Oni znaju kako da privuku publiku svojom pozitivnom vibracijom i kako da naprave da nešto jednostavno poput zašećerene vode izgleda veće i bolje nego što stvarno jeste.

Govorimo o – Strelcu!

Strelac sanja velike snove. Jupiter, najveća planeta, je njihov planetarni najbolji prijatelj. Jednostavno nema toga što će da zaustavi njihovu maštu.

Stjelac je onaj koji može da posmatra horizont i da vidi mogućnost u apsolutno ničemu. Bez obzira na to koliko je mračna situacija, pravi Strelac može da izmisli sve moguće scenarije da se situacija preokrene.

 

 

 

Neki od ostalih znakova mogli bi za Strelca da kažu da su njegove ideje apsurdne i nedostižne. Bez obzira na to, Strelac će ionako živeti po svom. On ne brine o tome šta drugi misle. Kada vidi nešto što ga inspiriše on se u to upušta umom, telom i duhom.

Vizija budi duh Strelca. Ona ih inspiriše i hrani njegov um i dušu. Važan detalj je taj što on nije zainteresovan za krajnji rezultat. Postizanje cilja njemu nikada nije najbitnija stvar. Ono što on zaista traži je pustolovina.

 

Spontanost mu je u kostima i stalno menja tok planova. Ništa ne oduševljava Strelca poput avanture. Njemu je potrebno da oseti uzbuđenje nepoznatog. Mnogi kažu da Strelac najviše voli putovanja, ali postoji dosta rođenih u ovom znaku koji se opiru tome. Ono što ih najviše uzbuđuje je posmatranje sveta oko sebe. Veliki svet je njihovo igralište, ispunjen ne samo mestima, već i ljudima i idejama. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2