Žena BLIZANAC: Ona je BORAC ZA ISTINU, dobrotu i pravdu. Možda je ROĐENA U POGREŠNO VREME, ali ona se nikada PROMENITI NEĆE!

Žena BLIZANAC: Ona je BORAC ZA ISTINU, dobrotu i pravdu. Možda je ROĐENA U POGREŠNO VREME, ali ona se nikada PROMENITI NEĆE!

21 јуна, 2019 Off By ludarito

Ona u životu ne čini nikakva loša dela i nikada to sebi ne bi dopustila. Bilo šta da radi trudi se da ostane dosledna svojoj dobroti. Mnogi smatraju da pravda na ovom svetu više ne postoji, ali se žena Blizanac nikada sa time neće složiti.

Sve dok ona postoji, ona će se boriti za pravdu. Možda neće uspeti da se izbori za pravdu u svetu, ali svakako će uspeti da se izbori za pravdu u svom životu i svom okruženju.

Nikada neće učiniti ništa što je ispod njene časti i upravo zbog toga poznata je kao neko ko je uvek iskren. Ova dama vas nikada neće slagati i nikada neće nikog ogovarati, a morate priznati da je to danas retkost. Takođe, žena Blizanac ima poštovanje za svakog čoveka. Ona poštuje sve ljude, jer je tako vaspitana.

Možda joj drugi ljudi ne uzvraćaju na isti način, ali ona ponosno ide dalje i ne obraća pažnju na zle i ljubomorne ljude. Zaista je rođena u pogrešno vreme, ali je možda bolje što je tako, jer ona svima vraća veru u dobrotu i u dobre ljude. I sve dok postoji, žena Blizanac će biti posebna, ako ni zbog čega drugog onda zbog svoje borbe za pravdu, istinu i dobrotu.

Стране: 1 2