DRAGI RAKOVI,  SREĆAN VAM RODJENDAN, danas počinje MESEC VAŠE VLADAVINE: Nadajte se samo LEPIM TRENUCIMA i uspesima NA SVIM POLJIMA. Ovo će biti NEZABORAVAN MESEC za vas!

DRAGI RAKOVI, SREĆAN VAM RODJENDAN, danas počinje MESEC VAŠE VLADAVINE: Nadajte se samo LEPIM TRENUCIMA i uspesima NA SVIM POLJIMA. Ovo će biti NEZABORAVAN MESEC za vas!

21 јуна, 2019 Off By botanika

Dragi Rakovi, upravo danas 21. juna, počinje mesec vaše vladavine i trajaće sve do 22. juna. Rak je znak čiji je element voda i karakteriše ga velika emotivnost i nesebičnost. Rakovi su zaista dobri ljudi i prava je čast imati ih u svojoj blizini. Njihova vladajuća planeta je Mesec i ona im daje određene karakteristike.

Rak je znak koji po svom rođenju dobija pre svega emotivnost, ali takođe i kreativnost i lepotu. Njihov moto je „ja osećam“ i oni su po mnogo čemu posebni. Logika im možda nije jača strana, jer sve što rade rade na osnovu svojih emocija i intuicije.

Njihov cilj u životu je da se osećaju dobro, ali isto tako žele da se njihovi najbliži osećaju lepo i srećno. Rakovi su takođe rođeni kao vođe i zato ne čudi što su u društvu uvek glavni. Rakovi su poznati po tome da su veoma brižni i da imaju uvek dobre namere prema svojim prijateljima.

Njihovo srce je puno ljubavi i oni imaju puno toga za dati. Rakovi zaista imaju srce od zlata. Po prirodi su brižni i kao prijatelji i kao roditelji, ali i kao emotivni partneri. Upravo zbog svih ovih osobina možemo reći da svim Rakovima sledi jedan divan period. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

Стране: 1 2 3