Žena JARAC: Neverovatno JAKA ŽENA sa kojom NEMA ŠALE! U njoj spavaju i ANĐEO i ĐAVO i ono što u njoj probudite – TO ĆETE I DOBITI!

Žena JARAC: Neverovatno JAKA ŽENA sa kojom NEMA ŠALE! U njoj spavaju i ANĐEO i ĐAVO i ono što u njoj probudite – TO ĆETE I DOBITI!

18 јуна, 2019 Off By ludarito

Žena Jarac je tipična predstavnica grupe zemljanih znakova. Ona čvrsto stoji na zemlji i nije sklona sanjarenju, već uživa u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje neverovatne ambicioznost, ona stalno ide napred i retko kada skreće sa cilja koji je sebi zacrtala.

 

Ona je neverovatno jaka žena koja može da pregura sve životne nedaće. Poseduje još mnogobrojne pozitivne karakteristike, kao što su strpljivost, odgovornost i neustrašivost.

 

Ona je uvek fokusirana na svoj cilj i sretna je tek onda kada dođe do njega. Upravo zbog toga, ona je jedna neverovatno jaka žena i sa njom se ne treba igrati. U njoj spavaju i anđeo i đavo i ono što u njoj probudite – to ćete i dobiti!


Ona je svakako dama za svako poštovanje, jer ona i zaslužuje to poštovanje, a samim tim i ljubav. Ona može da bude zaista pravi anđeo, ali isto tako u njoj možete probuditi đavola, kojeg niko ne bi poželeo kraj sebe. S tim što ovo njeno ponašanje ne zavisi od nje, već isključivo od toga kako se drugi ljudi ponašaju prema njoj.

 

Ona je neko ko zaista teško može da zavoli, ali kada dođe do toga, spremna je da učini i moguće i nemoguće da bi svog muškarca usrećila. U takvim trenucima spremna je da gazi čak i preko svog ponosa i inata, kako bi došla do svog cilja. Svakako to nije pametno, ali ona je takva žena.

 

Ona je u stanju da živi za one koje voli, ali isto očekuje od njih. Vrlo je jaka i stabilna ličnost, koja je spremna da se bori za ono do čega joj je stalo. Njoj je u životu muškarac potreban samo zbog toga da bi je voleo i poštovao, a sve drugo ova žena sama sebi može da obezbedi.

 

Ona je prosto žena koja ne zavisi ni od koga i nikada to ne bi dozvolila. Vrlo je brižna prema svim ljudima koji su blizu nje. Međutim, žena Jarac ume da bude i opasni neprijatelj. S tim što moramo opet napomenuti da je njeno ponašanje prema vama samo ishod vašeg ponašanja prema njoj.Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2