Žena JARAC: Neverovatno JAKA ŽENA sa kojom NEMA ŠALE! U njoj spavaju i ANĐEO i ĐAVO i ono što u njoj probudite – TO ĆETE I DOBITI!

Žena JARAC: Neverovatno JAKA ŽENA sa kojom NEMA ŠALE! U njoj spavaju i ANĐEO i ĐAVO i ono što u njoj probudite – TO ĆETE I DOBITI!

јун 18, 2019 Off By ludarito

Žena Jarac je tipična predstavnica grupe zemljanih znakova. Ona čvrsto stoji na zemlji i nije sklona sanjarenju, već uživa u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje neverovatne ambicioznost, ona stalno ide napred i retko kada skreće sa cilja koji je sebi zacrtala.

 

Ona je neverovatno jaka žena koja može da pregura sve životne nedaće. Poseduje još mnogobrojne pozitivne karakteristike, kao što su strpljivost, odgovornost i neustrašivost.

 

Ona je uvek fokusirana na svoj cilj i sretna je tek onda kada dođe do njega. Upravo zbog toga, ona je jedna neverovatno jaka žena i sa njom se ne treba igrati. U njoj spavaju i anđeo i đavo i ono što u njoj probudite – to ćete i dobiti!


Ona je svakako dama za svako poštovanje, jer ona i zaslužuje to poštovanje, a samim tim i ljubav. Ona može da bude zaista pravi anđeo, ali isto tako u njoj možete probuditi đavola, kojeg niko ne bi poželeo kraj sebe. S tim što ovo njeno ponašanje ne zavisi od nje, već isključivo od toga kako se drugi ljudi ponašaju prema njoj.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI 

Стране: 1 2 3 4