Žena JARAC: Neverovatno JAKA ŽENA sa kojom NEMA ŠALE! U njoj spavaju i ANĐEO i ĐAVO i ono što u njoj probudite – TO ĆETE I DOBITI!

Žena JARAC: Neverovatno JAKA ŽENA sa kojom NEMA ŠALE! U njoj spavaju i ANĐEO i ĐAVO i ono što u njoj probudite – TO ĆETE I DOBITI!

18 јуна, 2019 Off By ludarito

 

Ona nikada neće zaboraviti sve one ljude koji su za nju učinili dobra dela i sigurno će to uzvratiti duplo, ali isto tako nikada ne oprašta onim ljudima koji su joj okrenuli leđa onda kada joj je bilo najteže. Ova dama prosto ima dva lica. Ona može biti i anđeo i đavo. Odnosno, ova žena može biti velika dobrica koju bi svako poželeo kraj sebe.

 

Ali isto tako može da bude žena koje se treba plašiti, jer sa njom zaista nema šale. Mnogi ljudi koji je ne poznaju misle da je ona jedno hladno biće, koje voli samo sebe. Ali oni koji je poznaje, vrlo dobro znaju da se iza tog hladnog lica krije pre svega jedna velika i dobra duša.

 

Ta duša će znati da vas voli iskreno i verno, ali isto tako će umeti da vam okrene leđa kada shvati da je uzalud sva ta njena ljubav. Onda kada ona čini sve, a vi pri tome ne činite ništa, ova žena će se okrenuti i otići, ali vam nikada neće zaboraviti niti oprostiti.

 

Ova divna dama ume da bude najbolji prijatelj i oslonac i podrška. Ona ume da bude najveća ljubav onima koji to zaslužuju. Žena Jarac ume da živi za ljude do kojih joj je stalo i nikada ih neće ostaviti na cedilu. Ona može pružiti veliku ljubav, ako oseti da vam je stalo.

 

Ona je jednostavno jedan pravi anđeo na zemlji. Ali isto tako može da bude žena koja će vam pokazati put do pakla ako joj slomite srce. Svakako to nije do nje, nego do vas i vašeg ponašanja prema njoj. Ona je jednostavno takva.

 

Ona i ljubav i mržnju uzvraća duplo više i od ove žene možete dobiti samo ono što ste joj i dali. Žena JARAC: Neverovatno JAKA ŽENA sa kojom NEMA ŠALE! U njoj spavaju i ANĐEO i ĐAVO i ono što u njoj probudite – TO ĆETE I DOBITI!

Стране: 1 2