NAJTAČNIJI VEČITI KALENDAR samo za ŽENE! Evo koja sudbina vam je zapisana odmah na rodjenju…

NAJTAČNIJI VEČITI KALENDAR samo za ŽENE! Evo koja sudbina vam je zapisana odmah na rodjenju…

18 јуна, 2019 Off By botanika

 

 

Oktobar

U oktobru se rađaju veoma jednostavne u komunikaciji, odgovorne i oštroumne žene. Umereno su praktične, ali u isto vreme i velikodušne. Odluke donose veoma oprezno. Imaju dobru memoriju. Veoma su principijelne, i ne opraštaju izdaju, mada uvek pokušavaju sačuvati porodicu, u kojoj zauzimaju lidersku poziciju. Odlične su domaćice.Verovatno ćete imati interesantan život, pun dešavanja koja su počela neobično. Neka od njih će biti srećna, a druga će biti suprotna. Morate naučiti da procenjujete ljudsku prirodu; ako to ne učinite pa počnete da previše verujete dajete poverenje onima oko vas, jednog dana ćete iskusiti neprijatno otrežnjenje.

 

Bez sumnje ćete imati određen poslovni uspeh i stalno ćete iznositi nove ideje i šeme, koje će nekada uroditi plodom, a nekada ne.  Često ste „kratkovidi“ baš po pitanju onih stvari gde imate najdetaljnije vizije. Ali, ljudski je grešiti. Posedujete intelekt i strast, ali niste zaljubljive prirode. Kulitivišite to.Posedujete veliku energiju i odlučnost, i mogućnost da ostvarite sve ono što postavite za cilj. Entuzijasta ste i jake volje, i naginjete tome da budete u centru pažnje. Zbog svega toga, vrlo ste sposobna i podobna osoba, i ako se upustite u poslovni svet, bez sumnje ćete postići uspeh, jer posedujete sve neophodne kvalitete i izuzetnu moć organizacije i izvršavanja. Magnetični ste pa se čini da često hipnotišete sve one koji se nađu u vašem neposrednom okruženju.

 

Veoma se razlikujete od onoga što o vama misle drugi ljudi; niste dovoljno istinski ni sami sebi. Ovo ne znači da ste na bilo koji način nepošteni, samo ne želite da prihvatite određene mane i karakteristike koje posedujete, a koje želite da ignorišete. Naginjete tome da se probijate kroz trnje umesto da otvoreno i iskreno saopštite šta je to što ne volite. Sposobni ste za velike stvari, no, sasvim suprotno, ponirete u najveće dubine. Ne volite tuđe mane, a često su to iste one mane koje i sami posedujete. Morate naučiti da to jasno sagledavate.Ubedljiv ste govornik, ne podnosite ograničenja bilo koje vrste, pa bi vrlo rano trebali da započnete sopstveni posao, a u njemu ćete imati uspeha. Imate žestok temperament koji morate naučiti da kontrolišete.

 

Volite uzbuđenja svih vrsta i nikako ne podnosite dosadan život koji vam se može nametati. Osećate da ste stvoreni za veće stvari, a u tome ste sasvim u pravu. Naučite da verujete u sebe i svom sudu koji je dobar. Kada naučite da verujete u svoje sposobnosti, bićete postavljeni na odgovorne pozicije i imaćete velike finansijske odgovornosti. To će biti vaš put.Entuzijasta ste, energični i vatreni. Emotivni i dramatični, zbog čega možete ostvariti uspeh na sceni. Vaš um troši vaše telo pa morate biti pažljivi kada je reč o vašem telesnom zdravlju – budite umereni i ne dozvolite sebi nervnu iscrpljenost. Volite gradski život i ne možete u prirodi ostati dugo vremena, ali svakog leta volite da odete negde i ležite na travi ili pesku i uživate na suncu.

 

Vodite računa o svom zdravlju jer vam je potrebno dosta vitalnosti. Odani ste i volite decu. Volite da čitate pa za to uvek nalazite vremena koliko god da ste uposleni. Vaši snovi su ponekad vrlo čudni i čini se da nose neka posebna značenja. Verujte u sebe i drugi će vam sami pomoći u svim vašim poduhvatima. Verujte u božiju volju i dajte sve od sebe da ispoljite sve moći koje se nalaze u vama. Vaš srećan dan je utorak. Vaša boje su crvena i plava.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4