NAJTAČNIJI VEČITI KALENDAR samo za ŽENE! Evo koja sudbina vam je zapisana odmah na rodjenju…

NAJTAČNIJI VEČITI KALENDAR samo za ŽENE! Evo koja sudbina vam je zapisana odmah na rodjenju…

18 јуна, 2019 Off By botanika

 

Postojani ste, a vaš uspeh je zasnovan na čistoj odlučnosti i istrajnosti. Verujete u brak i veze koje donosi dom. Trebalo bi da uđete u brak relativno rano, mada bi trebalo da budete određene zrelosti i da ne prihvatate prvu ponudu koja vam se pojavi. Bićete opušteniji kasnije u životu što se novca tiče, i uvek ćete imati mnoštvo prijatelja koji će vas izuzetno ceniti. Bićete srećni u ljubavi, a zahtevaćete da osoba kojoj ste odani takođe bude iskrena u svojim obećanjima i zavetima.Snažne ste volje i žive inteligencije, takođe taktični i diplomatični.

 

Volite muziku, naročito instrumentalnu. Fasciniraju vas umetnička dela, a i sami bi mogli malo da slikate. Ako ste muškarac,imate dobar poslovni um i moć organizacije. Volite novac i sve što on donosi. Dijamant ili rubin je dragi kamen koji bi trebalo da nosite. Snažno naginjete politici i možete biti dobar javni govornik. Posedujete određena interesovanja za nauku, a hemija vas naročito privlači. Manje-više ste načitani, ali je ova vaša strana gurnuta u pozadinu zbog praktičnih interesa u životu koji vas prvenstveno zaokupljaju. Pribrani ste i staloženi, i umete da vladate sobom u svim okolnostima. Verovatnoća je da ćete imati bar dva braka i oba bi trebala da budu srećna. Živite svoje najolje i imaćete uspešan život.

 

Snažnog ste karaktera, dogmatični, samovoljni, ali obično u pravu. Volite da budete promišljeni i žrtvovaćete mnogo da bi stvari priveli kraju. Veoma vas zanimaju i spiritualne stvari, ali ste istovremeno naklonjeni materijalizmu. Ponekad jedna strana vašeg karaktera uzme dominaciju, ponekad druga. Trebalo bi da naučite da verujete svojoj intuiciji i svom sudu, i da ne budete ometeni tuđim mišljenjem. Ljubavna pitanja dobrim delom zaokupljaju vaše misli; često sanjate razne vrste romansi u kojima ste heroj ili heroina. Imate poseban glumački talenat. Na mnogo načina ste boemski tip, volite zabavu i uzbuđenje, skloni ste da sebi ugađate time, bez razmišljanaj o sutrašnjici. Pre nego što ostvarite konačni cilj, moraćete da iskusite nekoliko teških udaraca, jer će to izneti najbolje iz vas. Volite suprotan pol, ali više u celosti nego nekog pojedinačno. Ipak, ostvariće jednu ili dve čvrste veze. U pitanjima novca ćete biti umereno uspešni osim ako vas sreća ne posluži.

 

Možete biti izuzetna domaćica. Skloni ste sanjarenju i gradnji dvoraca u vazduhu, pre nego delanju i sprovođenju planova u delo. Nećete biti uspešni dok se ne rešite te navike. Čim vam nagrnu misli, morate da doneste odluku i delate. Skloni ste tome da kritikujete druge, umesto da ispravljate nedostatke svog karaktera. Volite da se bavite detaljima u radu. U ljubavi ste impulsivni, pa morate biti vrlo pažljivi da vas vaša priroda ne uvede u nevolje. Volite da obavljate stvari na svoj način, ne slušate tuđe savete. Više koristite snagu volje i bićete uspešni.

 

 

Maj

U maju se rađaju samostalne i zahtevne, beskompromisne i odlučne žene. Ne opraštaju lako, nikome, može lako doći i do razvoda, mada će, kasnije, neminovno žaliti. To su tvrdoglave žene-lideri, zato je njima lakše zauzeti kancelariju šefa, nego pronaći muža. Za prioritet stavljaju sve materijalno.Vrlo ste promenljivog karaktera koji je teško definisati. Zapravo, ni vi sami ga ne razumete uvek. Volite prirodu, decu i životinje. U vama, manje ili više, postoji crta religioznosti, ali ni u kom slučaju niste pravoverni.

 

Dobar ste organizator, sposobni i poslovni.Možete biti vrlo uspešni u poslu i grubo se probijati pored drugih, ne mareći za njihova osećanja. Imate velike zalihe energije koju obilno rasipate. Volite dobru hranu; morate se čuvati prejedanja, a naročito prepijanja. U svakom poduhvatu proračunavate cenu i retko ćete ostaviti poslove za koje ste zainteresovani.Verovatno ćete steći dosta novca rano u životu, ali ako ne budete oprezni i pažljivi, sve možete izgubiti vrlo brzo. Naročito budite obrazivi s investicijama, i nemojte previše verovati ljudima.Imaćete mnogo uspona i padova, mnogo dobrih i loših dana, sreće i nesreće. Januar i jun su najbolji meseci za vas da poduzmete bilo koji posao.

 

Volite sve lepo i imate dobar ukus i originalnost koje prikazujete u svom odevanju i svom domu. Kamen koji bi za vas bio povoljan je Mesečev kamen. Subota bi bio srećan dan za vas da započnete bilo kakav poduhvat. Osmi januar se može pokazati kao naročito srećan dan za vas.Diplomata ste, brzo razmišljate, ali ne volite nikakve fizičke napore. Možda ste malo više skloni tome da se bijete sa vetrenjačama umesto da se jednostavno izopštite. Negujte samopouzdanje; naučite da kažete NE. Živite svoje najveće ideje i bićete u prilici da ostvarite velike stvari.Temperamentni ste, brzo se naljutite, ali brzo praštate.

 

Imate brz i živahan um – onaj koji munjevito vidi stvari i brzo dela. Vođeni ste snažnim impulsima, mada se skloni da ih sledite previše slobodno. Volite igre na sreću i u vezi s tim imate dosta sreće. Verovatno imate izvanredne snove, koji vam se čine vrlo simbolički; samo kada bi umeli da ih pravilno protumačite. Vrlo ste osetljivi na omalovažavanje, a izuzetno cenite svaku ljubaznost koja vam je učinjena.Posvećeni ste u odnosima, ali previše verujete drugima. Ne dozvolite da vam srce dominira nad razumom, jer ćete kasnije zažaliti. Nesebični ste i nežni. U nekim momentima ste zatvoreniji, a u nekim previše otvorenog srca.

 

Zahtevni ste u ljubavi, ali ste spremni i da se predate. Vrele ste krvi, toplog srca, brzi i impulsivni. Uspesi i porazi će se smenjivati u vašem životu, na vrlo neočekivane načine, a čini se da se ponavljaju u određenim ciklusima. Dobro govorite, dobar ste mimičar i imate sposobnost da zabavite sve ljude u prostoriji. Nikada nećete biti zadovoljni malim uspesima, jer možete da postignete daleko veće stvari, ako se na to rešite i usmerite.

Jun

Junske žene su veoma oprezne. Često su ranjive i nesigurne, ali pri tome, toliko su dobre da nikad neće biti osvetoljubive. Ne vole sukobe, imaju dobru intuiciju, koja im pomaže izbegavanju konflikata. Postupaju, prema raspoloženju.Ozbiljni ste, dobro procenjujete stvari i imate vrlo dobro pamćenje. Nauka i filozofija vas privlače iznad svega, i vi osećate, s vremena na vreme, da ste čitav život posvetili ovim različitim temama, u pokušajima da otkrijete skrivene strane prirode, koje nijedan čovek još uvek nije razotkrio. Okultne i misteriozne stvari vas privlače, ali samo dotle dok mislite da možete da ih objasnite i nađete prirodne uzroke fenomena koji vidite.

 

Imate sklonosti da se ljutite zbog tričarija – od toga se morate izlečiti. Upamtite reči Roberta Stivensona:“ Nežnost i radost, to su savršene dužnosti. Čovek koji ovlada ovima u sebi, osvojiće čitav svet“.  Trebalo bi da naučite kako da pronađete sebe, jer kad to jednom postignete sve drugo će doći prirodno i slediće svoj takt. U stanju ste da volite vrlo duboko,  bićete dobra majka i supruga, i posvećeni svom domu i deci. Takođe, svom životnom partneru dajete obilje ljubavi i očekujete isto toliko zauzvrat. Nemojte se razočarati ako vam se ne bude vraćala ista količina ljubavi.

 

Atraktivni ste, pametni i imate dosta magnetizma koji vas čini liderom. Dobar ste govornik i kozer. Strogi ste, a opet nežni. Imate dobar poslovni um i uspećete u zarađivanju novca. Imate dobro oko za detalje, a istovremeno ste sposobni da razmišljate o velikim stvarima i da se nosite s velikim poduhvatima. Previše se držite novca, a treba da naučite da delite milosno, prema prilikama, i da budete malo iskreniji i otvoreniji u svojoj saradnji s drugima.Vešti ste sa zakonom i finansijama, opažate, jasno rasuđujete i marljivi ste. Smireni ste i donekle proračunati. To ne znači da ste teški ili cinični, već samo da vaše srce i vaš razum neće ići jedno uz drugo.

 

Naučite da verujete više svojoj intuiciji i da se oslanjate na osećaje kao vodilju. Sve je prisutno, samo mu treba dati šansu. Vi najverovatnije niste toliko emotivni koliko ste umni i strastveni. Morate dobro voditi računa o svom zdravlju, naročito o plućima koja su slaba tačka. Puno vežbajte. Prvi i treći mesec u godini treba da budu srećni za vas, a petnaesti dan u mesecu je onaj u kom bi vam se najviše dešavale i srećne stvari i maleri. Zato, čekajte ga s pažnjom.

 

Tokom života ćete zaraditi dosta novca, a to će sve biti vašim sopstvenim trudom; nikada nemojte tražiti podršku drugih jer ćete se, bez sumnje, razočarati. U partnerstvima možete dati najbolje, a samotni poduhvati na polju posla nisu uspešni. Diplomatični ste i taktični, intelektualni ste tip, povučena i rezervisana; ali dobro osećate stvari i sposobni ste za duboku i trajnu ljubav. Imate visoke kriterijume i zatevate mnogo od drugih u svakodnevnom životu. Upamtite da svako ima određenih neuspeha, pa ako ih nema na jednoj strani, bez sumnje će ih imati na drugoj, jer niko nije savršen. Živite u skladu sa svojim idealima i život će vam biti uspešan.

 

 

Jul

U ovom mesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Ceo njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su duboko osećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove žene, najvažnija životna stvar.Privlačni ste suprotnom polu, volite da ste u njihovom društvu, a i oni u vašem, pa ste verovatno omiljeni i kod mladih i kod starih. Vrlo ste intuitivni i trebalo bi da naučite da verujete više tim osećanjima. Volite red, tako da ne podnosite ništa što nije na svom mestu. Ne bi trebalo da dugo živite sami jer to može biti nezdravo za vas. Živite s nekim, ako je moguće, ili stupite u brak relativno rano. Vežbajte koncentraciju i odlučnost – znate koliko možete i šta je potrebno da nešto postignete. Donesite odluku da ništa ne može da vas spreči da ovo postignete, pa će uspeh na kraju doći u velikoj meri.

 

Odlučni ste i snažnog uma. U velikoj meri prirodno posedujete poslovne veštine pa bi trebalo da načinite uspeh u tome. Sposobni ste da upravljate velikim projektima, a jedan od vaših talenata bi trebalo da vam obezbedi veliku sumu novca pre smrti – dovoljno da putujete gde god poželite i gde vam je volja. Imate snažne emocije, mada je strastvena strana vaše prirode razvijenija.Taktični ste, vešti, strpljivi i možete biti izuzetna supruga, dobar životni saputnik.Imate nemirnu, nepostojanu prirodu koja vas nagoni da često putujete i vidite dobar deo sveta. Volite uzbuđenja tako da vas ništa više ne nervira kao svakodnevno jednoličan život u kom se ništa naročito ne dešava od godine do godine.

 

Nezavisni ste, tihi i rezervisani. Gotovo da ste previše povučeni, a trebalo bi da budete voljniji da se otvarate i delite svoj unutrašnji svet s drugima. Istina, drugi nemaju ista razmišljanja i ista interesovanja kao vi po pravilu, ali ne smete biti zbog toga biti sebični. Naučite da budete srećni, to je dužnost u životu. Sreća donosi život, moć i vrednost svim vašim talentima i moćima. Zato je veoma važno da svaki momenat bude ispunjen radošću. Dok čekate da se poboljšaju vremena, poboljšajte sebe.

 

Svestrani ste, a život vam je promenljiv s mnogo uspona i padova. Biće pun događaja. Ipak, u celosti, od života ćete dobiti mnogo više nego većina drugih ljudi. Ljubazni ste prema drugima, ponekad i previše, što mogu iskoristiti. Verujete u sebe, u pravdu, kao da sve zavisi od vas. Imate dobar njuh za posao, pa bi bez sumnje mogli da napravite veliki uspeh kada biste pokrenuli sopstveni posao. Previše ste nezavisni da bi radili za druge. Uvek ste uposleni, ne dozvoljavate da trava raste pod vašim nogama. Iako se nekad pravite da ne marite za suprotni pol, privlačnost je ipak tu i pojavljuje se tu i tamo kada je najmanje očekujete.

 

Dobrog ste srca i srećni. Imate istančan ukus, volite poeziju. Prilagodljivi ste i možete stvarati prijatelje jednako dobro s velikim brojem različitih ljudi. Demokratični ste, pa ne možete da podnesete one osobe koje se šetkaju okolo kao da imaju neki čin, zbog svoje navodne „superiornosti“. Duhoviti ste, jer vaša zabavnost nema granica; u stanju ste da zabavite punu prostoriju ljudi i nasmejete ih svojim humorom, duhovitošću i originalnošću.

 

Avgust

Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći.Vole biti u centru pažnje, veoma cene nezavisnost. Imaju veliku harizmu, i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su, često, podložne prevari.Impulsivni ste, originalni, pametni. Ako ste žena, rođeni ste diplomata i imate savršen talenat da nekog pritisnete uza zid pa ga ponovo oslobodite. Imaćete mnogo prijatelja i tek ponekog neprijatelja. Svestrani ste; možete različite ljude voleti na različite načine. Vi ste poput šestostrane figure – pokazujete određeni broj strana određenom broju ljudi, a svaka od njih je različita. Zbog ovoga, možete biti potpuno iskreni u svojim vezivanjima za više ljudi istovremeno. Svako od njih dobija i zadovoljava se određenom stranom vas.

 

Učeni ste, imate zapažene veštine, dovitljivi ste i maštoviti. Možete se dosetiti stvari koje niko drugi na svetu ne bi zamislio. Vredan ste radnik i verujete da se do uspeha stiže teškim radom. No, vaš posao bi trebao biti posvećen vašem boljitku i napredovanju, a ne da se time okoriste drugi. Volite nauku i zanimaju vas problemi religije. Niste prirodni boem, mada to možete biti u nekoj prilici, no takav vid života za vas nije srećan. Volite nešto što je čvršće i realnije. Muzikalni ste pa bi trebalo da lepo svirate neki instrument.Vrlo ste usamljeni ponekad, čak i kada ste u društvu drugih, i imate osećaj da vas niko ne razume do vas samih. Imate buran unutrašnji život do kog niko ne može da dopre. Ipak, sreća vam je naklonjena i doći će vam kroz brak.

 

Posvećeni ste porodici i deci, a vaš glavni cilj je da obezbedite udoban dom za stare dane. Veoma volite knjige; imate dobro pamćenje. Diplomatični ste, pa se možete izvući iz teške situacije kada se u njoj nađete. Voilite udobnost, a ako ste žena, odeća će biti predmet vašeg interesovanja. Ipak, niste prekomerno ekstravagantni i možete prilično štedeti kada morate. Umete duboko da volite, prirodno ste iskreni i nežni u ophođenju prema suprotnom polu.Uvek budite uredni i čisti, i nikada nemojte dozvoliti da vas okolnosti ili tuđe mišljenje u tome ometaju. Veoma ste šarmantni, puni magnetizma i obično kontrolišete one s kojima ste u kontaktu. Umete da obmanete, iako većinom uradite dobro kao što kažete. Potrebno vam je više urednosti i koncentracije. Odani ste i veoma volite decu i dom. Prikupićete dosta novca kroz težak i istrajan rad. Budite uposleni!

Vaše težnje su idealne i nikada niste zadovoljni ničim što nije najbolje, ali možete i bez toga ako je potrebno. Imaćete veliki poslovni uspeh, ali će to zavisiti od količine rada koji ćete uložiti u poduhvat. Nije vas lako pomeriti, ali kada znate da ste potpuno u pravu, borićete se sve dok u vama ima života. Imate jak osećaj za pravdu. Ne zaljubljujete se lako, ali kada se to desi, to će verovatno biti „težak slučaj“ jer ćete verovatno biti snažno udareni. Dajte svoju naklonost samo onima koji su je vredni, jer ako ne, žalićete čitavog života.Imate dosta energije, pa ste stalno uposleni i u pokretu.Zanimaju vas sve stvari koje su van granica poznatog – okultno i spiritualno. Istovremeno, kritični ste i oprezni u svom pristupu, i nimalo lakoverni. Prijatni ste i rado ćete pomoći drugima u nevolji, kada ste u mogućnosti. Strastveni ste.

 

Imate sposobnost da štedite i to će vam doneti korist. Dovoljno ste pametni da zarađujete novac, a sve zavisi od toga da li želite ili ne želite to da činite. Možete se praviti da vam nije stalo do suprotnog pola, ali privlačnost je tu, u svakom slučaju, koja se ponekad pokazuje vrlo snažno! Volite knjige, ali ne posvećujete puno vremena učenju. Morate odvojiti malo svog vremena za bilo šta, i ne možete biti požurivani da obavite nešto što ne želite. Imaćete mnogo uspona i padova, ali u konačnici uspeh.Tačni ste i pažljivi u svemu što preduzimate. Veoma pazite na izgled, i volite da je vaš dom uredan i dobro održavan. Veoma ste iskreni u svojim prijateljstvima i ljubavima; domaćinski ste tip i volite dom. Mada volite putovanja i svet, ekstravagancija i eksponiranost vam neće biti zanimljivi nakon mladosti. Pravedni ste i darežljivi i niko vas ne može optužiti da niste široke ruke kada imate novca.

 

 

Septembar

Septembarske dame – emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunljivošću. Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole biti u društvu, ali uvek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.Volite sve one dobre stvari i zadovoljstva koje život pruža. Imate sposobnost da se uzdignete do velikih visina, ali isto tako i da se spustite ispod svakog nivoa. Stoga, morate biti pažljivi kada je reč o vašoj sopstvenoj zaštiti, jer je u pitanju vaša ličnost. Entuzijasta ste, upečatljivi i podložni ste spiritualnim impresijama. Volite knjige i puno čitate. Odani ste, a vaša ljubavna priroda je veoma razvijena – skoro pa previše.

 

Morate biti pažljivi da ono što vam se čini bezazlenim flertom ne pokrene nešto sasvim ozbiljno. Dopadljivi ste i fascinantni suprotnom polu. Volite da se fino odevate, volite boje i svetla, i puno društva. Imate snažnu volju i odlučnost. Muzikalni ste, pa možete biti dobar izvođač na violini ili čelu. Imate talenat za glumu pa vas scena privlači. Upamtite da nikada ne možete da upravljate drugima dok ne naučite da upravljate sobom. To je najteža od svih bitaka, ali najvažnija.

 

Pozitivni ste, puni samopouzdanja i jake volje. Budite pažljivi, da ne pobrkate tvrdoglavost sa odlučnošću, što se često dešava. Naučite da analizirate sebe i da odlučno uklanjate sve karakterne mane koje možete posedovati. Žudite za novcem i moći koju sobom nosi. Posvećeni ste porodici i volite domaći život. Smireni ste i spokojni, i ništa vas ne uzbuđuje kao neke ljude. Verujete u sopstvene mogućnosti, a to je itekako opravdano. Morate više voditi računa o svom fizičkom zdravlju ili će vaši nervi otići u paramparčad. Trebalo bi relativno rano da stupite u brak, jer je to potpuno u skladu sa vašim životom.

 

Imate dobre izvršne sposobnosti i možete preuzeti upravljanje velikim projektima. Odlučni ste i generalno uspevate da progurate stvari kukom ili motikom dok ne uspete. Vi ste dobar prijatelj i nezgodan neprijatelj. Naginjete tome da budete ozbiljni i strogi, zbog čega bi trebalo da negujete više smisla za šalu i humor. Popularni ste gde god da se pojavite, a vaša iskrenost i snaga karaktera čine da budete poštovani i voljeni.Prirodno ste duhoviti i imate pozamašan broj priča i anegdota kojima činite da se oni oko vas grohotom smeju. Vidite smešnu stranu u svemu. Opet, umete da budete veoma ozbiljni kada je potrebno, i većinu vremena, ozbiljni događaji svakodnevice čine vas mnogo nemaštovitijim nego što bi inače bio slučaj. Imate visoke ideale i težnje i odlučni ste u tome da ih zadovoljite, pre ili kasnije. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI )

Стране: 1 2 3 4