DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 18. JUN 2019: Ovnovi niste zadovoljni trenutnim poslom,Devicama prilika za novu vezu

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 18. JUN 2019: Ovnovi niste zadovoljni trenutnim poslom,Devicama prilika za novu vezu

17 јуна, 2019 Off By ludarito

STRELAC

POSAO: Očekuje vas jedan pozitivan dan bez previše turbulentnih dešavanja. Možete da budete opušteni.

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu koja vam se neće učiniti posebno značajna sada, ali u budućnosti će vas dovesti u iskušenje da prekinete svoju trenutnu vezu.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi.

 

JARAC

POSAO: Ukoliko se odlučite na taj korak, moguće su poslovne promene koje će imati veoma pozitivan ishod. Novo radno mesto bi vam po svemu bolje odgovaralo od trenutnog.

LJUBAV: Danas osećate neko nestrpljenje po pitanju ljubavi. Ako ste u vezi pokušaćete da je učinite za korak ozbiljnijom.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost.

 

VODOLIJA

POSAO: Ako želite da zadržite posao, moraćete da promenite neke loše šablone zbog kojih vam je nadređeni već više puta zamerio.

LJUBAV: Vašoj vezi je neophodna neka promena na emotivnom planu. Moguće je da će je inicirati vaš partner, a na vama je da to pozitivno prihvatite.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva.

 

RIBE

POSAO: Iako se čini da vam ništa ne ide na ruku i da do svega morate da dođete težim putem, treba da ostanete uporni, jer će vam se isplatiti.

LJUBAV: Moguće je da ste očajni zbog emotivne situacije u kojoj se sada nalazite, ali budite svesni da je to samo faza koja će u skorijoj budućnosti da se završi.

ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje.

Стране: 1 2 3 4