BIK: U njegovom srcu samo DOBROTA živi i on nikome NE ŽELI ZLO. On je surovo ISKREN i DOBAR ČOVEK!

BIK: U njegovom srcu samo DOBROTA živi i on nikome NE ŽELI ZLO. On je surovo ISKREN i DOBAR ČOVEK!

17 јуна, 2019 Off By botanika

Ako mu neko pruži ljubav, on će tu osobu umeti i znati da ceni i daće za nju sve što ima. Ljubav je za njih veoma važan deo života, ali takođe ne zamaruju nikada ni svoju karijeru. Novac je nešto što je za Bika veoma važno i on to nikada ne krije.

On je pravi hedonista i zaista ume da uživa u životu i da uzme od njega sve ono što mu se pruža. Svestan je toga da život nije lak, ali će svakako Bik umeti u njemu da uživa. Sposoban je iz svake bitke da izađe kao pobednik i da se uvek izbori za ono do čega mu je stalo.

Uvek će naći način da dobije ono što hoće, ali pritom nikada nikoga neće povrediti. Bik je neko ko zaista može da bude primer svima oko sebe, prvenstveno zbog toga što je iskren i to surovo.

On uvek igra fer i pošteno i ne postoje nikakve šanse da do nečega dođe na prljav način. Ono što je sigurno jeste da jedan Bik nikome neće prvi da naudi. Međutim, ako njega neko povredi on će umeti i te kako da mu vrati istom merom. Imati jednog Bika kraj sebe znači imati nekoga ko će vas voleti.

Bik je neko ko ume da bude pravi anđeo čuvar i podrška svojim voljenim osobama. On je neko ko je zaista iskren i pravedan čovek. U njegovim očima možete pročitati samo istinu i dobrotu i sve dok živi to će tako ostati i nikada se neće promeniti.

Стране: 1 2