BIK: U njegovom srcu samo DOBROTA živi i on nikome NE ŽELI ZLO. On je surovo ISKREN i DOBAR ČOVEK!

BIK: U njegovom srcu samo DOBROTA živi i on nikome NE ŽELI ZLO. On je surovo ISKREN i DOBAR ČOVEK!

17 јуна, 2019 Off By botanika

Možda na prvi pogled izgleda kao osoba koja ne voli nikoga osim sebe, jer ponekad zaista izgleda ponosno i tvrdoglavo. Međutim, ako nemate osobu rođenu u ovom znaku kraj sebe, onda joj nemojte ni suditi. Samo oni koji imaju jednog Bika u svojoj blizini znaju kakav je on zapravo.

Svi drugi mogu da sude o njemu samo na osnovu onoga što vide, ali to nije njegovo pravo lice. Činjenica je da je Bik surovo iskren i dobar čovek, koji nikome ne želi zlo. On je neko ko ume i može da ide glavom kroz zid. On je jednostavno takav i nikada ne odustaje od onoga što sebi zacrta kao cilj.
On je jedna od onih osoba koja uvek dobije ono što želi, jer je jako iskren, snažan i uporan. Kada nešto želi i te kako će umeti da nađe način da to i dobije.

A onda će to nešto čuvati i braniti životom, ako treba. Bik nema problema da kaže šta je ono što želi i surovo je iskren. On važi za osobu koja zaista nema dlake na jeziku. Kada se zaljubi izuzetno je veran i odan i posvećen je svojoj voljenoj osobi.

Umeće da je voli, razume, da joj bude prijatelj, oslonac i rame za plakanje. Bik odlično zna koliko vredi i nikada neće dozvoliti da ga neko ponižava. On je u stanju da se okrene i da ode od onih osoba koje ne znaju da ga cene. On se ponaša prema ljudima onako kako se oni ponašaju prema njemu. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2