BIK: To što je DOBAR, ne znači da je i NAIVAN. On nikada nikome NEĆE DOZVOLITI da mu NANOSI TUGU.

BIK: To što je DOBAR, ne znači da je i NAIVAN. On nikada nikome NEĆE DOZVOLITI da mu NANOSI TUGU.

17 јуна, 2019 Off By botanika

Takođe ih niko ne može nasamariti, niti im pričati bajke, jer Bikovi nisu lakoverni. I pre nego što izgovorite neku laž, verujte da svaki Bik zna istinu i zato nemojte ni pokušavati da ga obmanete. Bik je neko ko jednostavno ne podnosi nepravdu, u bilo kom obliku.

Svim silama će se boriti protiv nje i umešaće se u nepravdu, čak i onda kada se ne tiče njega samog. Uvek će stati na stranu pravde i na stranu osobe koja je pravedna.

Ako vidi da neka osoba pokušava da ga nasamari, ta osoba se sigurno neće lepo provesti. Bik je neko ko ne prašta loša dela i ne dozvoljava drugim ljudima da se sa njim igraju.

Poznati su po tome da imaju jako dobru dušu, koja nije iskvarena. A u stanju su da vam pomognu na bilo koji način, samo da biste se vi osećali bolje. Nikada im nije teško da sebe i svoje potrebe stave po strani, da bi ugodili drugim ljudima.

Svako onaj ko ima jednog Bika kraj sebe, zna da je on čovek velikog srca. Spreman je da uradi sve za svoje drage ljude, ali nikada ne bi dozvolio da se neko sa njim i njegovim emocijama poigrava. On možda jeste dobar, ali nije naivan i nikada nikome neće dozvoliti da mu nanosi tugu

Стране: 1 2