OVAN: On je čovek sa jakim STAVOM i KARAKTEROM. On TUĐE NEĆE, ali svoje NE DA!

OVAN: On je čovek sa jakim STAVOM i KARAKTEROM. On TUĐE NEĆE, ali svoje NE DA!

17 јуна, 2019 Off By botanika

Kao što je prvi među znacima Zodijaka, tako je prvi i u životu. Ovan je neko ko je zaista rođen da bude lider. On je vođa koji uvek ide napred, bez straha i oklevanja. Poznat je kao čovek sa jakim stavom i karakterom. On vrlo dobro zna kako da se izbori za ono što želi. Kroz život je naučio da se bori i nikada ne odustaje od te borbe.

On vrlo dobro zna da su u životu jedino važne one stvari koje nemaju cenu i upravo te stvari ga čine potpunim. Ovan je pre svega dobar čovek i veliki borac za pravdu i istinu.
U životu uvek bira put dobra, uvek bira onaj put na kome će se poštovati životna i moralna pravila. Ovan je neko ko ljubomorno čuva prave životne vrednosti i za njih se bori.

On želi svima da pokaže da na ovom svetu, koji je malo izgubio prave vrednosti, pokaže da se može uvek ići pravim putem. I potpuno budite sigurni u to da će Ovan samo takve puteve birati. Poznat je takođe i po tome da ume tuđe da poštuje, ali nikada neće poželeti nešto što je tuđe. Isto tako, svoje čuva životom i ne dozvoljava nikome da to dira

To se naročito odnosi na voljene ljude u njegovoj blizini. Budite sigurni da jednom Ovnu ne možete nikada dirati porodicu, prijatelje i voljenu osobu, a da prođete nekažnjeno. Koliko god da je dobar čovek, on tada postaje prava zver i spreman je svima da pokaže da se sa njim ne može igrati, niti u njegovo dirati. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2