NEDELJNI HOROSKOP OD 17 – 23. JUNA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP OD 17 – 23. JUNA 2019.godine

16 јуна, 2019 Off By ludarito

JARAC

Posao

Čini vam se da se vrtite u nekom začaranom krugu – pokušavate da razrešite pitanja koja već dugo nosite u sebi, pokušavate da konačno regulišete neke dogovore, pokušavate da se izborite sa papirološkim problemima koje vučete već mesecima unazad. Iako sve deluje kao da će se opet prolongirati i odložiti, ipak drugi deo sedmice daje odlične mogućnosti da makar neke stavke precrtate sa svoje liste. Za ostalo će vam biti potrebno još malo strpljenja.

Novac

Troškovi vezani za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede u nepažnji. Takođe – starijima manji problemi sa kičmom.

 

VODOLIJA

Posao

I ova je sedmica rezervisana za velika i mnogobrojna dešavanja u poslovnom segmentu. Nešto od ovoga će biti vrlo podsticajno po vas, davati vam energiju i donositi želju da se još više trudite….Doduše, biće i onih situacija koje će vas, makar na kratko izbacivati iz takta, nepredviđenih situacija, informacija koje vam se ne dopadaju i napetih osoba sa kojima blisko sarađujete koje kao da samo žele da istresu na vas sve svoje frustracije. Borite se, snagu i energiju, volju imate. Komplikacije sa papirologijom.

Novac

Standardno stanje sa vašim finansijama – novac dolazi, novac odlazi.

Zdravlje

Osetljivost stomačne regije. Manji problemi sa varenjem.

 

RIBE

Posao

Budite pažljivi u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete. Postoji nervoza i napetost na radnom mestu, pa uradite ono što je do vas da to ostanu usamljeni, kratkotrajni slučajevi. S jedne strane – imate zaista mnogo obaveza, ali sa druge – negde vam čak i prija da ste non stop aktivni. Dešavanja vas podižu i pokreću i daju vam više energije. U drugom delu sedmice postaju aktuelna papirološka pitanja koja ste pokrenuli u prethodnom periodu. Sada ovo možete rešiti i staviti tačku na opterećenje koje nosite.

Novac

Troškovi vezani za članove porodice ili uređenje doma.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija. Stariji – manji problemi sa prehladama.

Стране: 1 2 3 4