NEDELJNI HOROSKOP OD 17 – 23. JUNA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP OD 17 – 23. JUNA 2019.godine

16 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Posao

Provući ćete se kroz iglene uši po nekim pitanjima. Iako će situacije delovati dosta ozbiljno, ipak je sreća na vašoj strani u ovom periodu i uz njenu pomoć – ipak će sve na kraju biti u vašu korist. Po nekim pitanjima moraćete da se suočite sa blokadama i ograničenjima, ali po drugim – kao da će se sva vrata sama od sebe otvarati pred vama. Iz tog razloga gledajte gde usmeravate svoju energiju i trud. Nemojte pred kraj nekog projekta ili dogovora početi da gubite snagu – ne odustajte.

Novac

Komplikovana finansijska situacija, ali pronalazite prava rešenja do kraja nedelje.

Zdravlje

Nervoza želuca. Manji problemi sa grlom.

 

RAK

Posao

Bićete mirođija u svakoj čorbi u poslovnim dešavanjima – ne zato što vi to želite već zato što će vas drugi uporno gurati i ubacivati u priče za koje vi u prvom trenutku nećete biti uopšte sigurni da li možete da ih izvedete i izgurate. Možete. Neuobičajeno ste mentalno i fizički aktivni, moždane vijuge vam rade punom parom i pronaći ćete put čak i tamo gde drugi ne vide ništa sem zatvorenih vrata. Iskoristite ovu energiju i da pokrenete poslovne priče ili projekte koji su vam važni.

Novac

Solidno. Prilivi u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Prehlade, osetljivost disajnih puteva, alergijske reakcije.

 

LAV

Posao

Laganim ali sigurnim tempom – ona pitanja kojima ste posvećeni počinju da se rešavaju. Obratite pažnju na drugi deo sedmice jer će vam on otvoriti prilično neočekivanu priliku da jednim potezom okončate više gorućih pitanja. Mnogobrojni kontakti su pred vama, možda i poslovna putovanja. Za razliku od prethodne sedmice – ovaj tempo će vam prijati. Period je dobar i za nezaposlene Lavove kojima će prijatelji ili ukazati na dobru poslovnu ponudu ili ih protežirati i pomoći im.

Novac

Moguć jači priliv na samom početku nedelje.

Zdravlje

Tegobe sa kičmom, zglobovima, pritiskom. Manji problemi sa spavanjem……..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4