DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 15. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 15. JUN 2019.godine

14 јуна, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Danas ste malo rastrojeni, ali vaša kreativnost će zbog toga biti više izražena. Inspiracije će teći slobodno iz vas i omogućiti vam da se fokusirate i provedete više vremena na projektu bez umaranja. Dajte odrešene ruke vašim idejama i gledajte gde mogu da vas odvedu. Možda će biti malo maglovite u početku ali biće važne.

 

Planete će vas danas baciti u nedoumicu. Bićete ceo dan opterećeni problemom koji imate u vezi i nećete znati šta da radite. Osećate da su problemi vezani u čvor i ne možete da nađete način kako da ga odvežete. Mnoge stvari su tu upetljane i komplikuju situaciju. Pokušajte da krenete sa rešavanjem jednog po jednog.

VAGA

Opstanak vašeg partnerstva je u pitanju danas i zavisi od otvorene i iskrene komunikacije. Neusaglašena pitanja mogu biti tema razgovora i morate se odnositi prema njima oprezno. Važno je da iznesete koliko je za vas bitna vaša veza i koliko vam partner znači. Razgovor možda neće biti lak, ali kako se bliži kraj dana osećaćete se bolje.

 

Sa jedne strane vi želite da verujete i uživate u vezi, a sa druge strane ne verujete nikome! Vi ste skloni konfliktima u partnerskim odnosima upravo zbog toga što ne znate šta hoćete. Razmislite prvo sami šta je to što želite, a nakon toga razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.

ŠKORPIJA

Knjiga, pismo ili neki bitan deo papirologije koji se izgubio će se konačno pojaviti danas. To će biti važan deo slagalice jer će možda imati veze sa finansijskom situacijom ili projektom na kom radite. Informacije koje sadrži, motivisaće vas da krenete napred i završite to što imate. Veći deo dana bi mogao da prođe u tome.

 

Današnja energija vas ohrabruje da pogledate situaciju iz više različitih uglova. Izbegavajte da se fokusirate na jednu stranu problema, jer ćete na taj način steći pogrešnu sliku situacije i verovatno odreagovati pogrešno. Vodite računa da govorite istinu jer biste u suprotnom mogli biti uhvaćeni u laži.

STRELAC

Današnji razgovor sa bliskim prijateljem može da dovede do važnih ideja vezanih za neki projekat. Iako je projekat možda vezan za pisanje, muziku, grafiku ili učenje, današnji brejnstorming će verovatno biti više skoncentrisan na marketing i posao. Ipak, kada budete ustali od stola, osećaćete se nadahnuto i motivisano. Zapišite svoje ideje.

 

Danas će vam biti izuzetno teško da stabilizujete svoju energiju. Vi ne možete da odlučite šta je to što vam smeta kod partnera, a osećate da vam nešto smeta i kod vas izaziva neprijatna osećanja. Razmislite još jednom! Ako je tako, možda je problem upravo u vama………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4