DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 15. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 15. JUN 2019.godine

14 јуна, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Prijatelji koji su putovali ili žive daleko mogu vam doneti vesti i ideje koje još niko nije pokrenuo u vašoj okolini. To bi moglo da vas pokrene da malo istražite temu. Uzmite sve što ste čuli sa rezervom dok sami ne utvrdite činjenice. Stvari mogu da se izgube u prevodu kad ih čujete drugi ili treći put, zato dobro obratite pažnju.

 

Danas biste mogli biti razočarani. Vi ste neko ko je uvek u emotivnom odnosu do kraja iskren i otvoren i uglavnom vas razočara ako druga strana nije takva. A danas bi upravo to moglo da se dogodi. Vama je za sreću potrebna iskrenost, pa tako nešto i tražite. Niko nije nezamenljiv. Ako osoba pored vas ne ispunjava vaša iščekivanja, nemojte gubiti vreme.

RAK

Danas ćete možda porazmisliti malo o karijeri. Verovatno ste se bacili na razmišljanje kako da na neki novi i inovativan način napredujete u karijeri i povećate svoje prihode. Više različitih varijanti će vam se možda ukazati, neke izvodljive neke ne. Možda neće biti tako lako sprovesti ih u delo ali nemojte da prestanete da pokušavate. Prepreke uvek postoje kada se pokušava nešto novo.

 

Planete će danas biti takve da će vas navesti da se zanosite svoji idealima, umesto da pogledate prizemljeno oko sebe i dublje prodrete u vaš odnos sa voljenom osobom. Postoji mogućnost da ćete se jako zapetljati u sopstvene misli. Ograničite svoj gnev i optuživanje pertnera i otvorite oči. Shvatićete da niste upravu.

LAV

Vaš partner možda treba da se vrati sa putovanja danas i ozbiljan razgovor može da usledi potom. Podeliće priče sa putovanja što bi moglo dovesti do razgovora o vašem budućem odnosu. Ništa još nije u potpunosti odlučeno. Diskusija će verovatno biti više uopštena i vi ćete dobiti više razumevanja prema partneru i vašem odnosu.

 

Neko će danas pokušati da vam otvori oči i ukaže na istinu o vašoj vezi koju vi sami ne želite da vidite. Vi ste već duže vreme u zabludi i nemate snage da pogledate istini u oči, već vam je lakše da se ljuljate između želja i slepe vere. Nemojte biti slepi. Poslušajte iskren savet i otvorite oči. Krajnje je vreme za to…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4