OPREZ – OVO SU 4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NAJČEŠĆE RASKIDAJU U VEZAMA

OPREZ – OVO SU 4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA NAJČEŠĆE RASKIDAJU U VEZAMA

5 јуна, 2019 Off By ludarito

Svaki ljubavni odnos ima svoje uspone i padove –  periode kada je sve u znaku leptirića u stomaku, ali i one kada poželimo da pobegnemo glavom bez obzira. Ipak, to ne učinimo, ukoliko volimo svog partnera, i mislimo da je vredno boriti se. Međutim, postoji i oni koji po pravilu kod prvog izazova pokleknu i odluče da im je bolje da dalje nastave sami, i to ima veze sa njihovim znakom zodijaka.

U nastavku otkrivamo koja 4 horoskopska znaka najčešće raskidaju u vezama. 

Ovan

Ovo je horoskopski znak koji je itekako sposoban da se zaljubi i da se upusti u ozbiljniju ljubavnu vezu, ali to će potrajati samo do dok on bezuslovni prioritet u vašem ljubavnom odnosu. Ovnovi žele da uvek budu u centru pažnje, i da u njih gledate kao u boga, da po ko zna koji put slušate nihove lovačke priče i da se oduševljavate njihovim šalama.

 

Ako slučajno namirišu da su vam postali dosadni i nedovoljno zanimljivi, to je za njih kraj. Osobe rođene u ovom znaku ne mogu da podnesu da ne fasciniraju druge svojoj pojavom, pa isto očekuju i od svog partnera. Njima nije dovoljna ljubav, vernost, tolerancija – divljenje je njihova duševna hrana.

Iako vas vole, ipak će radije raskinuti sa vama nego pristati na odnos u kom se oni neće osetiti izuzetnima.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2