Ko jednom laže, uvek laže? – Ovih 5 laži muškarci najčešće govore na prvom sastanku!

Ko jednom laže, uvek laže? – Ovih 5 laži muškarci najčešće govore na prvom sastanku!

5 јуна, 2019 Off By ludarito

Prvi utisak izuzetno je bitan. Kako bi nas impresionirali, muškarci nam na prvom sastanku često obećavaju kule i gradove. Ovih pet laži najčešće im je na repertoaru…

Ko jednom laže, uvek laže? Pa, ne bismo baš uvek trebale biti toliko nemilosrdne, posebno kad je reč o sledećim – ipak nekako bezazlenim – lažima. Sve u svemu, oni nas žele impresionirati. A ako se sastanak dobro odvija, onda ima još malo vremena šarmantno se izvući, zar ne?

Laž #1: njegove finansije

Muškost jednog muškarca – koliko god to čudno te ujedno i žalosno zvuči – meri se prema njihovoj kupovnoj moći. Čak i kad nije baš najbolje finansijski potkovan, često će se ponašati kao da pun k’o brod.

 

 

Laž #2: njegova stambena situacija

Ako još živi s mamom ili ako deli stan sa dva cimera i pet pasa – temu o stambenoj situaciji definitivno će hteti izbeći. Dakle, ako počneš pričati o svom stanu, a on odjednom skrene temu i počne baljezgati o politici, gotovo sigurno nema sređeno stambeno pitanje.

Laž #3: njegov posao

Sigurno se neće predstaviti da je doktor ako to nije. Niti kao morski biolog – poput Georgea Constanze u legendarnoj seriji Seinfeld. Međutim, sigurno će hteti malo uveličati važnost svog radnog mesta – što nije toliko važno i zapravo mu tu malu laž možemo dopustiti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2