HOROSKOP za prvu POLOVINU JUNA: Ove znakove očekuju NEZABORAVNI TRENUCI. Proverite da li ste i VI MEĐU NJIMA!

HOROSKOP za prvu POLOVINU JUNA: Ove znakove očekuju NEZABORAVNI TRENUCI. Proverite da li ste i VI MEĐU NJIMA!

5 јуна, 2019 Off By botanika

JARAC
Dragi Jarčevi, vi ćete u prvoj polovini meseca juna uspeti da rešite neke velike probleme koje imate u životu. Uspećete da postignete neke veoma bitne kompromise sa drugim ljudima. Ono što vas očekuje u ovom periodu je i rešavanje finansijskih problema koje ste imali. Te finansijske probleme rešiće vam neki dobici, koji vas očekuju. Iznenađenje vam priprema jedna osoba iz vaše neposredne okoline, na koju do sada niste obraćali pažnju, ali je vreme da obratite.

VODOLIJA
Drage Vodolije, vama će prva polovina meseca juna doneti velike razloga za sreću. Međutim, imaćete nekih dana koji će biti ispunjeni tugom. To će pre svega biti zbog toga što će vas izdati neka osoba do koje vam je mnogo stalo. Razloge za sreću će vam omogućiti vaš partner i to svojim postupcima. On će u ovom periodu biti izuzetno nežan i potrebno je samo da se prepustite njegovoj ljubavi.

RIBE
Drage Ribe, vi ćete u prvoj polovini meseca juna znati samo za veliku sreću. Vama su zvezde jednostavno namenile sreću i zbog toga ćete u njoj uživati. Na poslu ćete uspeti da se izborite za brojne uspehe, a možda ćete dobiti i neko unapređenje. Na planu ljubavi vas očekuju neka dešavanja koja već dugo vremena željno iščekujete. Sve u svemu, vi ćete prvu polovinu meseca juna provesti u fantastičnom raspoloženju.

Стране: 1 2 3 4 5