HOROSKOP za prvu POLOVINU JUNA: Ove znakove očekuju NEZABORAVNI TRENUCI. Proverite da li ste i VI MEĐU NJIMA!

HOROSKOP za prvu POLOVINU JUNA: Ove znakove očekuju NEZABORAVNI TRENUCI. Proverite da li ste i VI MEĐU NJIMA!

5 јуна, 2019 Off By botanika

LAV
Dragi Lavovi, vi ćete sa dešavanjima u prvoj polovini meseca juna donekle biti zadovoljni. Jedini problem možete imati na poslu, u komunikaciji sa kolegama. Lepa dešavanja očekuju vas na planu ljubavi. Imaćete neke manje novčane dobitke. Biće dana kada ćete imati razloga za nervozu, ali svakako ćete više razloga za sreću imati, u prvoj polovini meseca juna.

DEVICA
Drage Device, vama će prva polovina meseca juna doneti neka veoma bitna dešavanja. Vaš bivši partner će ponovo ući u vaš život, jer želi da bude ponovo kraj vas. On će vam svoju ljubav dokazati nekim svojim postupcima i pružiće vam se prilika da ponovo započnete vezu. Vi tu šansu verovatno treba da iskoristite, jer ste nekada u prošlosti zaista bili srećni sa tim partnerom.

VAGA
Drage Vage, vas u prvoj polovini meseca juna očekuju bitna dešavanja na poslovnom planu. Vi ćete biti u prilici da promenite svoje zaposlenje. Imaćete odličnu poslovnu ponudu i teško da ćete moći da je odbijete. U ovom periodu vas očekuje još nešto lepo, a to je ostvarenje jednog vašeg malog ljubavnog sna. Postoji mogućnost da će neke Vage u ovom mesecu stati na ludi kamen.  (nastavak na sledecoj strani broj 4)

Стране: 1 2 3 4 5