DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 5. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 5. JUN 2019.godine

4 јуна, 2019 Off By ludarito

DEVICA

Primirite se danas. Nemojte ništa forsirati. Pojedite zdrav doručak i nemojte preterivati sa kafom. Povežite se sa ljudima koji su na višem intelektualnom nivou i popričajte o smislu života. Ukoliko tražite ljubav, moraćete sačekati par dana. Ljudi oko vas nisu raspoloženi. Jednostavno žele da ih ostavite na miru.

 

Danas vam zvezde donose sjaj kada je vaš socijalni život u pitanju i dovodi vas u kontakt sa nekim ko je željan avanture i provoda. Ovo je dobro samo ukoliko i vi prihvatite ovaj način zabave i druženja. Uplitanje emocija i očekivanje da se desi nešto ozbiljnije, moglo bi vas ostaviti u suzama.

 

VAGA

Danas pokušajte da inspirišete drage ljude da izađu iz svoje ljušture. Povedite ih na sunčanu stranu ulice. Podelite sa njima svoju radost i pozitivnu energiju. Bićete na sedmom nebu, sa odličnim naletom pozitivne energije. Iskorisite to. Pojednostavite sve što je moguće više i ne brinite unapred.

 

Interesantno poznanstvo bi danas moglo povratiti vašu veru u ljudsku dobrotu, koja je zbog loših iskustava pomalo poljuljana u poslednje vreme. Zvezde vam šalju neku osobu koja će vas oraspoložiti i učiniti da se osetite veoma prijatno. Imajte samopouzdanja. Ne pokazujte da ste ranjivi. Budite nasmejni i najlepši što možete.

 

ŠKORPIJA

Ostanite pribrani ako danas nešto krene po zlu. Nemojte biti lenji da se potrudite da popravite stvari ili rešite problem. Napravićete više štete ako pustite da problem „odleži“ par dana. Vladajte situacijom, pričajte sa drugima i priđite svemu tome sa sasvim drugačijim pristupom. Rešenje je pred vama.

 

Danas vam zvezde donose osmeh i zabavu. Stoji vam susret sa nekim iz prošlosti ko vam je mnogo značio. Ta osoba tada, iz nekih razloga, nije mogla da vam pruži ono što ste vi želeli. Međutim, danas ćete shvatiti da ste se oboje promenili. Nemojte se plašiti da se ponovo upustite u vezu. Ovoga puta zvezde su na vašoj strani………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4