HOROSKOP: Danas je VAŠ DAN! Sve vam ide od ruke, iako bliska osoba želi da pomrsi konce!

HOROSKOP: Danas je VAŠ DAN! Sve vam ide od ruke, iako bliska osoba želi da pomrsi konce!

4 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Pokušajte da postavite neke prioritete. Važno je da se fokusirate na stvari koje su vam zaiste važne na poslovnom polju i da ne rasipate svoju energiju na sitnice.

LJUBAV: Uskoro vas očekuje jedno novo i veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete poželeti ozbiljniju vezu. Možete da se nadate zanimljivim okolnostima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Pazite na sebe, dovoljno odmarajte i povećajte unos vitamina. Proverite svoju krvnu sliku. Nemojte da se izlažete bilo kakvim izvorima zaraza ili infekcija.

 

BIK

POSAO: Generalno ste zadovoljni situacijom na ovom planu. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na poslu danas. Sve ide onako kako ste očekivali i stanje je dobro.

LJUBAV: Pred vama je jako lepa i romantična atmosfera sa voljenom osobom. Kada ste zajedno uživate i opuštate se. Zaljubljeni ste i spremni da se maksimalno posvetite partneru.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas često muči. Važno je da unosite dovoljno tečnosti, da redovno jedete ali i da dovoljno odmarate. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4