Ovo su NAJVEĆE NESIGURNOSTI horoskopskih ZNAKOVA!

Ovo su NAJVEĆE NESIGURNOSTI horoskopskih ZNAKOVA!

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Strelac

Osećate pritisak da budete na usluzi ljudima kada su u problemu, a kada to niste u mogućnosti isti tren se osećate nepotrebnim. To nije istina ali osećate kao da je vaš optimizam i praktična narav ono zbog čega vas ljudi vole. Niko ne može stalno smišljati rešenja i potpuno je ljudski ostati bez rešenja za tuđe probleme. Niko ne može uvek biti pametan i optimističan; u redu je posustati  povremeno kada ste potišteni i to nije nešto zbog čega bi trebali biti nesigurni.

Jarac

Volite biti osoba koja sve drži pod kontrolom i u redu, te držati svoju luckastu stranu tajnom jer je to ono što vas čini nesigurnim. Bojite se da ako neko vidi vašu blagu stranu dok vam je spušten gard da vas neće poštovati. U formalnim situacijama je opravdano tako se osećati, ali u svakodnevnom životu je u redu ne biti toliko staložen i miran čitavo vreme. U redu je odbaciti svoju formalnu stranu i uskočiti u luckaste cipele iz čiste zabave.

Vodolija

Vaše želje su vaša nesigurnost. Zadržavate svoje želje za sebe iz straha da ne biste izgledali loše u slučaju da ih ne ostvarite. Strah od toga da se ne osramotite vas sprečava da priznate da volite stvari. Kada osoba sazna za vaše ciljeve, osećate se neugodno i nesigurno. Ovo može biti zbog neizmerne želje koju imate za nekom stvari. Rešenje je smanjiti malo tu želju i ne dopustiti da vam se razbije o glavu. Kada je sve osrednje i uravnoteženo, nema strahova ni nesigurnosti.

Ribe

Kritikovanje vas čini nesigurnim. Čak i ako se radi o konstruktivnoj kritici, teško podnosite kada vas procenjuju i zbog toga pokušavate izbegavati situacije u kojima znate da će vas procenjivati i komentarisati. Ne volite kada se o vama priča i ukoliko neko napravi blagi ili osuđujući komentar to može uticati dugoročno na vas ili vaš rad. Ključ je biti siguran u sebe i uzimati tuđe mišljenje u obzir jedino kada tražite pomoć vezano za vaš posao ili rad na sebi. U protivnom, radite sve što vam pričinjava zadovoljstvo dokle god to nije loše po druge ljude.

Стране: 1 2 3 4