Ovo su NAJVEĆE NESIGURNOSTI horoskopskih ZNAKOVA!

Ovo su NAJVEĆE NESIGURNOSTI horoskopskih ZNAKOVA!

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Vi ste od onih koji propovedaju o tome kako treba životu pristupiti lagano i često se smejati, tako da kad vas život razočara i postanete zabrinutiji nego ikad, osećate se nesigurno. Zabrinuti i anksiozni vi niste pravi vi. Poludite kada vas, koji se držite mirnim u svakoj situaciji, nešto grize. Rešenje za prevladavanje ove nesigurnosti je shvatiti da nam svima život može biti težak. Ništa ne traje večno ni dobra ni loša vremena. U redu je biti anksiozan, a ono što će vas učiniti praktičnijom osobom je pokušati nadvladati tu anksioznost sa svojim pozitivnim stavom.

 

Rak

Ljubav i briga je sve što imate za dati čak i onda kada ljudi to ne traže. Vi ste onaj koji dobrovoljno rešava probleme ljudima i pomaže im da vide svetlu stranu. Moguće je da se na dane osećate neželjeno i pomisao da dosađujete ljudima svojim pomaganjem vas može učiniti nesigurnim. Vaša intuitivna priroda vam može dati lažan osećaj da dosađujete ljudima. Nemojte da vas sumnja nadvlada. Nastavite činiti dobra dela sve dok vam neko svesno ne kaže da prestanete. Svet treba vašu prirodu koja je spremna pomoći. Pokušajte pronaći više pozitivnosti u ljudima i ako pomaže pitajte ih u četiri oka dosađuje li im vaša pomoć i tako otklonite sumnje.

 

Lav

Vi ste ambiciozni. Vaša kreativnost, uspeh i motivacija vas definišu, a ono što vas najviše čini nesigurnim jest neuspeh. Moguće da povremeno obraćate pažnju isključivo na uspeh i upravo zbog toga ne uspete. Kao rezultat toga moguće je da počnete ozbiljno sumnjati u sebe i svoju dopadljivost. Negde u svojoj glavi ste povezali uspeh s ljubavlju koju primate. Kako biste nadvladali nesigurnost, prekinite tu vezu i radite ustrajno samo zbog rezultata rada, a ne zbog ljubavi i pažnje. Budući da ste Lav, ova taktika vam uveliko može pomoći da nadjačate svoje nesigurnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4