HOROSKOP STARIH RIMLJANA : Saznajte ko je vaša srodna duša?

HOROSKOP STARIH RIMLJANA : Saznajte ko je vaša srodna duša?

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Veseli ste, duhoviti i zabavni, u vašem društvu nikada nije dosadno, što može da odgovara nekoj šarmantnoj Vagi ili tajanstvenoj Vodoliji, naročito ako ste žena. Muške predstavnike znaka, iznenada i bez najave može da privuče neka Lavica ili Ovan.

Prilike za ulazak u vezu vam dolaze same, nećete morati mnogo da se angažujete je će se sve dešavati samo od sebe, ali veza neće imati trajnost ukoliko se vi lično ne potrudite. Imaćete priliku da uđete u vezu, ovog puta ozbiljniju, u kojoj vi određujete pravila i vodite glavnu reč. Najveći izazov dolazi kroz čekanje i strpljenje.

Rak

Romantični ste i nikada vam nije dosta nežnosti, što dajete do znanja i osobi koja vam se dopada. Jedna Škorpija ili senzualna Riba, umeće da privuku vašu pažnju, naročito ako ste pripadnica nežnijeg pola.

Muški Rakovi trebalo bi da obrate pažnju na Bika i Devicu kojeg već poznaju. Bez obzira na to da li ste sami ili imate partnera, u vaš život mogu ući bivši partneri i samim tim ga uzburkati. Ukoliko ste sami a bivši se pojave budite spremni da rešite sve ono što ste godinama krili i opraštali i postavite neka nova, vaša pravila.

Lav

Strastveni ste i topli, često padate na spoljašnji sjaj, mada uvek umete da prepoznate iskrene emocije, naročito ako one potiču od strastvenog Ovna ili romantične Vage. Ako ste muškarac, nećete lako odoleti duhovitosti jednog Blizanca ili spontanoj ležernosti Strelca. Svaka osoba koja uđe u vaš život ući će sa razlogom. Birajte osobu koja vam može pružiti sigurnost i stabilnost a ne zabavu i trenutna zadovoljstva.

Devica

Vašoj praktičnoj, perfekcionističkoj prirodi, najviše prija malo opuštanja u društvu veselih osoba koje umeju da uživaju, a to može da bude jedan Bik, mada može da vam imponuje i dominantni Jarac. Muške predstavnike znaka verovatno će privući Škorpija ili Rak. Partnera možete upoznati u svom rodnom mestu i poznatom okruženju ali i neko iz porodice može biti provodadžija.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4