RIBE: Najveća greška im je što daju u celosti  sebe osobama koje ih ne zaslužuju. U životu ih je najviše koštala njihova dobrota, ali se one ne mogu promeniti!

RIBE: Najveća greška im je što daju u celosti sebe osobama koje ih ne zaslužuju. U životu ih je najviše koštala njihova dobrota, ali se one ne mogu promeniti!

30 маја, 2019 Off By botanika

Njima je jasno da će onaj ko ih jednom povredi to ponovo učiniti, ali one uvek daju drugu šansu, jer jednostavno Ribe ne mogu protiv sebe i svoje ogromne dobrote.

Ribe su spremne da zarad svojih voljenih osoba urade sve i nikakav problem im nije da se odreknu sopstvene sreće kako bi njihove voljene osobe bile srećne.
Njima jednostavno sreća nije potrebna, ako nemaju sa kime da je podele. Dok mnogi ljudi gledaju samo sebe, Ribe sa druge strane više pokušavaju da usreće svoje voljene osobe.
Međutim, iste te osobe im se zahvale tako što im slome srce. Još se nije pojavila osoba koja je ispala čovek prema Ribi, onako kako ona to zaslužuje.
Još se nije pojavio neko ko je umeo da poštuje Ribe, kao što Ribe njih poštuju. One su prema svima oduvek bile dobre, međutim retko je ko to umeo da ceni.
I zbog svega toga one ispaštaju čitav život zbog svoje dobrote. Njihova najveća životna greška je što celu sebe daju onim osobama koje to ne zaslužuju.
Međutim, Ribe su jednostavno rođene takve i to se nikada neće promeniti.

Стране: 1 2 3