RIBE: Najveća greška im je što daju u celosti  sebe osobama koje ih ne zaslužuju. U životu ih je najviše koštala njihova dobrota, ali se one ne mogu promeniti!

RIBE: Najveća greška im je što daju u celosti sebe osobama koje ih ne zaslužuju. U životu ih je najviše koštala njihova dobrota, ali se one ne mogu promeniti!

30 маја, 2019 Off By botanika

Slobodno možemo reći da je gotovo nemoguća misija da se jedna Riba promeni. Ribe su rođene sa ogromnom dobrotom i ljubavlju, koju nose u svom srcu.

Njih je u životu najviše koštala njihova dobrota i emotivnost, ali se one ne mogu promeniti. One i dalje daju celu sebe osobama koje ih zapravo uopšte ne zaslužuju i to je njihova najveća greška.
Međutim, nikada ih nećete čuti da se žale, kao većina drugih ljudi, već će one uvek kroz život ići nasmejane. One su osobe koje znaju da ništa ne mogu postići sa očajavanjem.
Ali se mora priznati da je njihov život veoma težak. Njihova dobrota ih je puno puta koštala sreće. A ono u šta nema dileme, jeste da Ribe zaista zaslužuju sreću.
Ako iko zaslužuje sreću na ovom svetu, onda su to Ribe, ali je one retko kada imaju i najveći krivac za to jesu zapravo one same.
One veoma često u životu rade mnoge stvari na sopstvenu štetu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3