UZGAJANJE CVEĆA i rad u BAŠTI JE Najlepši hobi. Doneće vam najlepše bašte i terase i najveći mogući mir u duši!

UZGAJANJE CVEĆA i rad u BAŠTI JE Najlepši hobi. Doneće vam najlepše bašte i terase i najveći mogući mir u duši!

27 маја, 2019 Off By botanika

Marija je takođe znala da cveće utiče na raspoloženje ljudi i da će samim tim biti svaki dan raspoloženija. I zaista, se to i dogodilo! Svaki put kada izađe na svoju terasu one se oduševi tom lepotom.

Bez ikakvog iskustva i sa skromnoim finansijskim sredstvima, ali sa puno volje, Marija je otišla na pijacu i otpočela proizvodnju cveća.
Danas je njena kuća zaista puna najrazličitijih vrsta cvetova. Marija kaže da je početak svakako bio težak i da je pored ljubavi prema cveću takođe trebalo određeno iskustvo.
Dugo se mučila oko toga kako cveće treba održavati i koje đubrivo treba staviti, da bi bilo što lepše. Međutim, kada se nešto voli – onda ništa nije teško.
Danas je ona zadovoljna i njeno cveće je nešto čemu se svi dive, kada prođu pored njene terase. Na njenoj terasi možete naći različite vrste cveća, kao što su muškatle, begonija, ledena, kadifa i tako dalje.
Najviše pelcera kupila je na pijaci u svom gradu, ali je takođe neke dobila od svojih prijateljica.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3