AMAJLIJA, CRVENI KONAC i BROJANICA: Izaberite jedan SIMBOL ZAŠTITE i saznajte od čega će vas on ČUVATI!

AMAJLIJA, CRVENI KONAC i BROJANICA: Izaberite jedan SIMBOL ZAŠTITE i saznajte od čega će vas on ČUVATI!

26 маја, 2019 Off By botanika

Naša kultura prebogata je različitim običajima i verovanjima. Radi se o postupcima koji se izvršavaju protiv uroka, radi sreće i zaštite od zlih vila i nesreće.

Bilo da verujemo u to ili ne, svima nama su poznati simboli zaštite, koje često imamo uz sebe. Na taj način svi pokušavamo da zaštitimo sebe i svoje bližnje.
Ma koliko da mi bili snažni i sposobni, ipak je svakome od nas potrebna zaštita od nečega. Upravo nam tu zaštitu mogu doneti razni simboli zaštite.
Mi smo danas za vas pripremili tri simbola: amajliju, crveni konac i brojanicu. Na vama je da odaberete jedan simbol zaštite i da otkrijete od čega će vas on čuvati.
AMAJLIJA….
Vi ste osoba koja se stalno bori za sreću i smatrate da ste je svojim dobrim delima zašlužili. Međutim, obično vas neke loše okolnosti zaustave na putu do cilja.
Često se čini da vam fali samo malo sreće kako biste dobili ono što želite. I upravo zbog toga vama je potrebna zaštita od tih loših okolnosti. Bilo bi dobro da uz sebe imate neku amajliju. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3