RAK i LAV: Rak je DUŠA OD ČOVEKA i on SVIMA POMAŽE. Lav je DOBAR PRIJATELJ, ali GADAN NEPRIJATELJ!

RAK i LAV: Rak je DUŠA OD ČOVEKA i on SVIMA POMAŽE. Lav je DOBAR PRIJATELJ, ali GADAN NEPRIJATELJ!

27 маја, 2019 Off By botanika

Mada Rak nije neko ko može svima da veruje i ko će lako odati svoju tajnu drugim ljudima. Njegove najveće tajne zna samo on, jer prosto ima svoje slabosti i ne želi da dođe do toga da se drugi ljudi time slade i da ga jednom razočaraju i povrede.

Spreman je da čuva tuđe tajne kao svoje, ali ono što mu je najvažnije neće deliti ni sa kim, jer je prosto u strahu da bi ta osoba od najvećeg poverenja mogla da ga izda.
To nije znak da je on nepoverljiv, već da je previše osetljiv i ne voli da rizikuje. Njegova najlepša osobina je to što ume da ceni male stvari i sitnice.
Njegovu ljubav niko ne može kupiti, već je mora zaslužiti. A to je najveći dokaz koliko je jedan Rak dobar čovek. LAV: Lav je poznat kao kralj životinja, ali je takođe i kralj Zodijaka.
Poznato je koliko je on jak i ponosan i zbog toga bi zaista trebalo da nosi krunu. Takođe je poznat po svojoj borbi i po tome što je uvek u stanju da se izbori za ono što želi.
Spreman je da uloži sav svoj trud, svoje vreme i svoje znanje da bi stigao do nekog cilja. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Стране: 1 2 3