OVAN: On je čovek koji IMA JAK KARAKTER – TUĐE NEĆE, a SVOJE NE DA! ISKREN i ima VELIKU dušu!

OVAN: On je čovek koji IMA JAK KARAKTER – TUĐE NEĆE, a SVOJE NE DA! ISKREN i ima VELIKU dušu!

27 маја, 2019 Off By botanika

Ovan je prvi znak u Zodijaku i samim tim, rođen je da bude prvi u svemu. Svi vrlo dobro znaju da je Ovan neko ko je rođen da bude vođa. On je veoma jak i snažan pripadnik Zodijaka.

On ume i zna da se izbori za ono do čega mu je stalo. Kada pričamo o njegovom karakteru moramo da kažemo da je kod njega najbolje to što je iskren.
On jednostavno nije u stanju da nekoga povredi i nekome da nanese tugu. Ovnovi su iskreni i odlično znaju kako treba da se ponašaju uvek i u svakoj situaciji.
Ono što je dobro poznato, kada se radi o Ovnu, jeste da je on hrabar i snažan, a to znači da on ume da se izbori za ono do čega mu je stalo.
To se odnosi na sve sfere života, pa samim tim i na ljubav. Ovan je uvek spreman da učini prvi korak i to najčešće i radi. Poznat je kao neko ko zna da je život samo jedan i ko može i ume da uživa u njemu na pravi način.
Kada se jedan Ovan zaljubi on je spreman da učini sve zbog ljubavi.

Za njega ne postoje nikakve prepreke, osim u slučaju ako mu se sviđa neko ko je zauzet, jer tada odustaje. On je neko ko ne želi da gradi sreću na tuđim suzama.

Ovan je neko ko svoje čuva, ali tuđe neće i ne želi. On nikada neće poželeti nešto tuđe, zato što je čovek koji ima karakter i odlično zna šta treba da radi, a šta ne.
Ovan takođe nikome neće dozvoliti da se igra sa njim. On možda ima divnu dušu, ali nikada neće biti sa onima sa kojima svako može kako hoće. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2