DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 28. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 28. MAJ 2019.godine

27 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Obično ste dosta povučeni i tihi kada su osećanja u pitanju. Danas to neće biti slučaj. Uticaj planeta na vaše komunikativne sposobnosti danas će biti dosta izražene. Budite mudri i iskoristite priliku. Preduzmite korake da kažete šta osećate i mislite. Reči će vam nadolaziti brže nego što mislite.

 

Danas će vam zvezde kreirati zanimljiv scenario. Ako ste se osećali zaglavljeno i smoreno u trenutnoj situaciji vezanoj za vaš ljubavni život, očekujte promenu za 360 stepeni i više ništa neće biti isto kao do sad. Spremite se za uzbuđenja koja ste dugo čekali.

Vaga

Kada ste zadnji put proveli kvalitetno vreme sa porodicom, ne računajući svakodnevne susrete? Bilo je davno, sigurno, a danas je sjajan dan da to uradite. Ukoliko imate decu izađite u park ili u zoo vrt, igrajte se sa njima i uživaćete. Ukoliko ste sami razmislite da posetite roditelje ili rođake. Danas je akcenat na komunikaciji. Iskoristie dan da se čvršće vežete za one koje volite.

 

Kako će izgledati vaš današnji dan na polju ljubavi, zavisi isključivo od vas. Ako odlučite da sve ostavite onako kako jeste, upravo ćete se to i dogoditi i ostaćete da stojite u mestu. Međutim, energija zvezda vas upućuje da se pomerite sa mesta na kom ste trenutno i napravite izmene svega onoga čime ste nezadovoljni.

Škorpija

Kako se odnosite prema istoriji vaše porodice? Kako čuvate uspomene? Vi ste i više nego svesni važnosti porodične istorije ali se možda ne odnosite prema njoj onako kako bi trebalo. Odvojite vreme da snimite i arhivirate sve uspomene. Ne zaboravite i svoju sopstvenu!

 

Planete vam danas donose događaje koji će izmeniti vaš ljubavni život. Šta god da je u pitanju, jedna stvar je sigurna – više ništa neće biti kao pre. Bez obzira da li imate partnera ili ste u potrazi za njim, očekujte sjajne vesti i događaje. Budite lepi gde god da idete, značajan susret je neizbežan….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4