DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 28. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 28. MAJ 2019.godine

27 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Odličan dan da kažete šta mislite. Nije da vi ne govorite to, ali ponekad imate problema sa iskazivanjem emocija. Danas to nije slučaj. Neće biti niti jedne situacije sa kojom nećete biti u stanju da se suočite, jer vas astralna energija podržava u tome i podstiče vaše sposobnosti. Ukoliko postoji neko kome nikako da priđete, danas napravite prvi korak.

 

Planete će vam danas pojasniti neku sumnjivu situaciju. U poslednje vreme ste se pitali šta se krije iza slatkog osmeha neke osobe do koje vam je stalo. Neki događaj danas daće vam odgovore na sva pitanja. Šta god da je u pitanju ostanite smireni i pozitivni.

Rak

Očekujte danas pojačane komunikativne sposobnosti. Ukoliko vam je bilo teško da na pravi način iskažete šta mislite i osećate, danas to neće biti slučaj. Razmislite da porazgovarate danas sa nekim sa kim imate neku vrstu problema. Sa snagom današnjeg dana i samopouzdanjem bićete u stanju da rešite svaki problem.

 

Ako danas budete emotivniji nego inače, zvazde vam savetuju da ostanete kod kuće. U suprotnom, postoji opasnost da ćete svoja osećanja iskazati na neprikladan način i to ispred ljudi koji to ne zaslužuju i ne treba da vide. Spustite se na zemlju kako biste jasno videli situaciju u kojoj se nalazite.

Lav

Ukoliko vas nešto muči, danas je pravo vreme da se time pozabavite. Vaše sjajne komunikativne sposobnosti danas će biti izraženije pod uticajem zvezda. Bilo da vaš problem treba da obavite sa šefom, kolegom, prijateljem ili članom porodice, bićete u stanju da pronađete prve reči i privolite ih. Nemojte se ustručavati da zakažete neki sastanak koji želite.

 

Danas postoji mogućnost da će vam se dopasti neko ko nad vama ima autoritet i ko je moćan u odnosu na vas. Osoba za koju ste verovali da je hladna i nezainteresovana, ustvari će vam pokazati da ispod površine krije strasne emocije prema vama. Pokažite i vi svoje. Ovo bi mogla biti prava ljubav…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4