Žena VODOLIJA:  Ona je dama SA STILOM, ali i SA STAVOM. Voli da se INATI i to čini SA OSMEHOM NA LICU – ona je „KROJAČ“ svoje SUDBINE i sa njom se NE MOŽE UPRAVLJATI!

Žena VODOLIJA: Ona je dama SA STILOM, ali i SA STAVOM. Voli da se INATI i to čini SA OSMEHOM NA LICU – ona je „KROJAČ“ svoje SUDBINE i sa njom se NE MOŽE UPRAVLJATI!

21 маја, 2019 Off By ludarito

Žena Vodolija je dama sa stilom, ali i sa stavom. Ona je neko ko čini samo ono što smatra da treba, ona ima svoje mišljenje i sa njom se ne može upravljati. Jedna je od najlepših pripadnica Zodijaka i ume da bude veoma šarmantna, ali takođe ume da se inati i to čini uvek sa osmehom na licu. Najviše joj u života smeta to što neki pokušavaju da je promene i da upravljaju njenim mislima.

U prošlosti, kada joj je bila potrebna pomoć nikoga nije bilo tu, a sada bi svi želeli da je savetuju i da se mešaju u njen život. I upravo je to ono što žena Vodolija ne dozvoljava. Jer svi oni koji to pokušaju, igraju se sa vatrom, a mnogi se mogu i opeći u toj igri. Žena Vodolija je samostalna dama koja čini sve ono što smatra da je potrebno i što njoj prija. Ona jednostavno sama želi da odlučuje o svojoj sreći i zbog toga joj nisu potrebni nikakvi saveti. Svi oni koji pokušavaju da je savetuju mogu da dobiju samo sarkastičan osmeh sa njenog lica.

Upravo zbog toga mnogi ženu Vodoliju ne vole i mnogima ona smeta, ali ona hrabro kroz život ide i ne obazire se na komentare loših ljudi. Žena Vodolija ja neko ko ne voli prljave trikove i zbog toga izbegava loše ljude. Ona u svom srcu ima mnogo ljubavi i spremna je tu ljubav da deli. I svi oni koji je imaju u svom životu pravi su srećnici. Međutim, bez obzira koliko nekoga voli, to ne znači da će ova dama dozvoliti da upravljate sa njom. Ona jednostavno sama odlučuje o svemu i burno reaguje ako neko pokuša da se meša u njene planove i odluke. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2