Žena VODOLIJA:  Ona je dama SA STILOM, ali i SA STAVOM. Voli da se INATI i to čini SA OSMEHOM NA LICU – ona je „KROJAČ“ svoje SUDBINE i sa njom se NE MOŽE UPRAVLJATI!

Žena VODOLIJA: Ona je dama SA STILOM, ali i SA STAVOM. Voli da se INATI i to čini SA OSMEHOM NA LICU – ona je „KROJAČ“ svoje SUDBINE i sa njom se NE MOŽE UPRAVLJATI!

21 маја, 2019 Off By ludarito

Zato možemo reći da se još nije rodio neko ko može da upravlja sa ženom Vodolijom. Jer ona jednostavno nikoga neće poslušati i uvek će raditi po svom. Ona je sama krojač svoje sudbine i ona želi da to tako ostane. Spremna je i na neuspeh i na tugu, ali nikada neće biti spremna da posluša savet neke druge osobe, a da pri tome ta ista osoba nema srećan, sređen i uspešan život.

Mnogi bi ovu osobinu žene Vodolije pripisali inatu, ali to i jeste njena najveća moć. Ona jednostavno voli da se inati i to nikada ne krije. Spremna je čak nekada da uradi potpuno suprotno od onoga što joj neko savetuje. Ona je toliko inatna, da ako joj neko pokuša nešto zabraniti, ona će upravo suprotno učiniti od toga. Veoma često se inati i to sa osmehom na licu i upravo time pokazuje da se sa njom ne može upravljati.

Ona je prosto dama koja na taj način dokazuje da sve može i sve sme, samo kada to zaista iskreno želi. Žena Vodolija je dama koja sama odlučuje o svojoj sreći. Jednostavno, niko neće moći uticati na nju. U njenom životu ona je osoba koja se za sve pita i ona sluša samo sebe. Mnogi je zbog toga osuđuju, ali joj se mnogi i dive, jer ova dama sa stilom i stavom, zaista jeste za svako poštovanje.

Стране: 1 2