DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 23. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 23. MAJ 2019.godine

21 маја, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Pokašajte danas da kontrolišete svoju agresivnost, jer će ljudi biti osetljiviji nego inače. Iskoristite snagu svoje prirode u pozitivnom smislu – okrenite je ka sebi i suočite se sa svojim demonima. Budite oprezni jer će neko pokušati da napravi budalu od vas.

 

Susreti sa značajnim ljudima pokrenuće neke teme koje su dugo bile potiskivane. Planetarni aspekti stvaraju mistično okruženje koje otvara vrata prema novim emotivnim partnerima. Ukoliko ste u vezi, pokušajte da uradite nešto što će se razlikovati od uobičajenog okvira vašeg ponašanja. Vreme je za promene.

Rak

Vreme ja da budete agresivniji kada su u pitanju vaše potrebe. Okružite se pozitivnim ljudima, koji veruju u vas i podržavaju vas. Naoružajte se samopouzdanjem. Odvojite vreme za vežbanje i meditaciju, i unesite više harmonije i balansa u vaš život.

 

Ako večeras idete na sastanak, vaše mišljenje prema toj osobi menjaće se iz momenta u momenat. Nećete nikako moći da je procenite i pročitate koje su joj namere. Najpametnije je da to ni ne pokušavate, nego da se prepustite i uživate u misterioznom momentu. Zvezde vas čuvaju. Ne brinite.

Lav

Vrlo je moguće da vas danas neko stavi na „vruću stolicu“, bez nekog posebnog razloga. Taj neprijatan osećaj može dovesti do tenzije ukoliko budete preterano reagovali. Postarajte se da imate sve činjenice pre nego što išta kažete. Cela situacija može biti samo jedan nesporazum.

 

Danas pokušajte što više da proširite svoje mentalne, emocionalne i psihološke vidike. Zvezde vam savetuju da budete otvoreni i istražite sve nove mogućnosti. Budite avanturista! Ovo naročito važi za vas koji ste u emotivnoj vezi, jer ćete je osvežiti i učiniti svog partnera srećnim i zaljubljenim iznova u vas. Napravite nešto ludo što će pamtiti ceo život…..….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4