DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 23. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 23. MAJ 2019.godine

21 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Ljudi oko vas će biti ratoborni danas, posebno verbalno, ali vi ćete imati spremnu repliku. Problem će biti u nerazumevanju. Biće potreban kompromis sa obe strane – izlazak iz svog načina razmišljanja i pažljivo slušanje druge strane. Ne dozvolite da budete uvučeni dublje u taj nesporazum, jer može imati uticaja na buduće događaje.

 

Danas vam zvezde donose suočavanje. Verovatno će licem u lice biti usmerene fantazija i realnost. Vi već dugo nešto želite, a ne shvatate da su vaše želje nerealne. Neko će vam sasuti istinu u lice. Ma koliko to bilo snažno i neprijatno, upravo je to za vaše dobro. Razmislite o svemu hladne glave i uključite razum, kako ne biste bili na šteti.

Bik

Ako vam nešto nema smisla, recite to i pitajte za smisao. Budite jaki i imajte samopouzdanja. Nemojte dozvoliti da drugi iskorištavaju vašu osetljivost. Vaša tendencija je da uglavnom više dajete nego što primate, ali to vas može dosta istrošiti. Čuvajte svoju energiju i uradite nešto lepo za sebe.

 

Čini vam se da partner konstantno priča jedno, a radi sasvim suprotno od toga. Postoje razni načini izražavanja mišljenja i emocija, pa bi bilo dobro da još jednom razmislite pre nego što krenete sa optužbama. Moguće je da je u pitanju nesporazum u percepciji. Jedan otvoren razgovor rešiće sve nesuglasice…..….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4