Najgore ljubavne kombinacije: Rak ne može sa Strelcem, Ribe ne podnose Ovnove!

Najgore ljubavne kombinacije: Rak ne može sa Strelcem, Ribe ne podnose Ovnove!

14 маја, 2019 Off By ludarito

Vagi ne odgovaraju Devica, Škorpija i Rak

Pripadnicima ovog znaka ljubav je dodatak životu iz kojeg crpe mir i sigurnost. Neuzvraćene ljubavi ili odnosi koji ne funkcionišu uznemiravaju ih, a najviše ih odbijaju partneri koji lažu, u koje ne mogu da imaju poverenja. Vage čine loš ljubavni spoj s Devicama, koje su za njih previše komplikovane, kao i Škorpijama, čija im je priroda previše pesimistična. Neće se slagati ni s Rakovima, jer imaju previše tradicionalna uverenja za njih.

Škorpija se ne laže s Ovnom, Strelcem i Blizancima

Pripadnici ovog znaka u sebi nose istinsku strast prema životu, koju ispoljavaju i u ljubavnim odnosima, a teže vezama koje će im pružiti istinsko ispunjenje i nadopunjavanje. Odbijaju ih agresivni pojedinci koji vole da dominiraju i da se ističu. Škorpije su najgore u kombinaciji s Ovnovima, s kojima dele temperament, što može rezultirati stalnim svađama. Ništa bolje ne slažu se ni s Blizancima, koji će podsticati njihovu ljubomoru, kao ni Strelčevima, s kojima neće osećati sigurnost.

 

Za Strelčeve je najgori spoj s Bikom, Rakom i Devicom

Pripadnici ovog znaka i u ljubavi se vode politikom sve ili ništa, a u nedefinisanim odnosima neće gubiti glavu, već će se igrati. Odbijaju ih ljudi koji su skloni melanholiji, kao i oni koji dozvoljavaju da im drugi kroje sudbinu. Strelčevi su najgori u ljubavnoj kombinaciji s Bikovima, koji su za njih previše posesivni, kao i Rakovima, kojima nedostaje spontanosti. Ništa bolji nije ni spoj s Devicama, koje će Strelca stalno kritikovati i terati da se menja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4