Najgore ljubavne kombinacije: Rak ne može sa Strelcem, Ribe ne podnose Ovnove!

Najgore ljubavne kombinacije: Rak ne može sa Strelcem, Ribe ne podnose Ovnove!

14 маја, 2019 Off By ludarito

Iako uspeh jedne veze najviše zavisi od truda oba partnera, spoj nekih horoskopskih znakova, uz svu volju, osuđen je na stalan sukob…Isto kao što su određeni horoskopski znakovi kao stvoreni jedni za druge i vrlo lako uspostavljaju harmonične odnose, tako postoje i one međusobne veze između zodijačkih znakova koje jednostavno ne uspevaju.

Da li zbog toga što im se karakteri suprotstavljaju, da li poseduju osobine koje druga strana nikako ne voli, kako god bilo, ove veze između horoskopskih znakova na astrološkom polju su apsolutno nemoguće.

Ovnu ne odgovaraju Blizanci, Ribe i Devica

Pripadnici ovog znaka uvek su otvoreni za ljubav i nova iskustva, a često zbog brzopletosti uleću u veze pre nego što dobro upoznaju partnera. Ne vole ljude koji glume i preterano kukaju, pa ih takvi ne mogu osvojiti, a vole samouveren nastup. Najgoru ljubavnu vezu čine s Ribama, koje su za njih presentimentalne, potom s Blizancima, jer će se stalno svađati, kao i sa Devicama, koje su za njih previše komplikovane.

Bik se loše slaže s Ovnom, Strelcem i Blizancima

Pripadnicima ovog znaka vlada Venera, koja ih čini odličnim kandidatima za vezu, no oni to zaista postaju tek uz pravog partnera, dok u međuvremenu mogu imati niz beznačajnih afera. Odbijaju ih tračare i oni koji se previše petljaju u tuđi život. Najgoru ljubavnu kombinaciju čine sa Strelčevima, koji se za njih ponašaju previše slobodno i nezavisno. Loš izbor su i Blizanci, koji su previše nestalni, kao i Ovnovi, s kojima će se zbog slične snažne volje stalno prepirati.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4