DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 10. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 10. MAJ 2019.godine

9 маја, 2019 Off By ludarito

Jarac

Pokušajte da stvari ne komplikujete više nego što to već jesu. Mogli biste upasti u neprijatnu raspravu ili svađu sa nekim bliskim i dragim. Lakši i mirniji put je ipak pravi put. Opustite se i ne prihvatajte stvari previše ozbiljno i sa težinom.

Vi volite da se smejete, a najsrećniji ste onih dana kada vam je osmeh uzvraćen. Današnji planetarni poredak donosi vam mnogo unutrašnje sreće i zadovoljstva. Imate osećaj radosti kao da nešto proslavljate. Zadržite taj osećaj što je duže moguće. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, ne ustručavajte se da radost podelite sa voljenom osobom.

Vodolija

Nemojte razmišaljati previše unapred. Trenutnu situaciju posmatrajte iz trenutne perspektive, jer vi ne možete predvideti kako će se stvari odvijati u budućnosti. Sve u svoje vreme. U drugom deli dana bićete u u dobrom raspoloženju, pa će se i okolnosti oko vas tako odvijati.

 

Ne bi bilo loše da voljenoj osobi poklonite nešto o čemu već dugo mašta. Vi ste pravi stručnjak za romantična iznenađenja i umete da stvorite prigodnu atmosferu. Pažljivo osluškujte šta vam voljeno biće govori i sledite male signale kako bi u njegove ruke stiglo baš ono što priželjkuje. Pred vam je jedno zanimljivo veče.

Ribe

Ova je izuzetno povoljan dan za vas. U vama će se aktivirati vulkan pozitivne energije i sjajnih ideja. Sve što vam padne na pamet zapišite na papir, jer ćete od silnog uzbuđenja pola toga zaboraviti, a moglo bi da vam koristi u budućnosti.

 

Iako ste u poslednje vreme često umeli da klonete duhom kada je ljubav u pitanju, danas bi situacija mogla da se preokrene. Svesni ste da ste neke stvari uzimali previše ozbiljno. Aktuelni planetarni aspekti sugerišu vam da se opusitite i uživate u društvu nove simpatije. Budite spontani i prirodni, baš onakvi kakvi jeste.

Стране: 1 2 3 4