DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 10. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 10. MAJ 2019.godine

9 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Vi želite više stvari istovremeno i prosto ne znate kako to da izvedete. Opustite se. Brže ćete i uspešnije stići do cilja ukoliko budete rešavali jedno po jedno pitanje. U poslepodnevnim časovima nemojte ništa ozbiljno raditi, opustite se i uživajte. Veče je stvoreno za ljubav.

 

Danas biste mogli da se odlučite za zabavu u vašem domu na koju biste mogli da pozovete vama drage ljude sa kojima se u poslednje vreme retko viđate. Neka vam voljena osoba pripomogne u neophodnim pripremama. Napravite ukusnu večeru, pustite muziku koju volite da slušate i uživajte u prijatnoj atmosferi. Nije isključeno da zabavi prisustvuju neka nova, zanimljiva lica.

Bik

Danas ćete zablistati na poslu. Ideja koju budete izneli pred kolektiv biće zaista impresivna i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. To će za vas biti veliki plus i očekuje vas siguran naperedak. Povedite povedite računa o tome ko vam je pravi prijatelj a ko ne. Iskoristite svoju intuiciju i ne dozvolite da vas nasamari neko ko vam se predstvalja kao prijatelj.

 

Da li to zbog toga što se u poslednje vreme mnogo više smejete ili zbog aktuelnog planetarnog poretka, tek ovih dana isijavate izuzetno pozitivnu energiju i privlačite neka zanimljiva lica. Koji god da je razlog, uskoro ćete se naći u društvu nekoga ko smatra da ste izuzetno neodoljivi. Drugim rečima, ova osoba će uspeti da učini da ne skidate osmeh s lica………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4