BIK : SLAGANJE  sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

BIK : SLAGANJE sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

8 маја, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu bik i lav?

Bik ume da zadovolji lava tako što će ga obasipati komplimentima, koje on toliko voli. Takođe, lav može slobodno biti vođa u ovoj vezi. Jaka seksualna privlačnost je još jedan plus, pošto će vatreni lav, lako zadovoljiti bika, koji uživa u ljubavnim igrama.

Problemi mogu nastati u komunikaciji, ali i zbog tvrdoglavosti oba znaka. Takođe lav voli da bude uvek u centru pažnje i da mu se dive, pogotovo pripadnici suprotnog pola, što, opet ljubomornom biku može mnogo smetati. Lav takođe mora biti svestan da bik nije nimalo slab, ako ga je već pustio da bude glavni u vezi, i da će burno odreagovati, ako počne da radi po svom i da ga pravi budalom.

Kako se slažu bik i devica?

Evo jedne odlične kombinacije, bilo da su u pitanju muškarac bik i žena devica, ili obrnuto. Devica je za bika možda najidealniji partner. Oboje su kućni tipovi, vole dom i porodicu, ekonomični, izbegavaju avanture bilo kog tipa.

Problem može biti možda samo u seksu, jer će bik želeti nešto više, ali ovo svakako nije problem koji se ne može prevazići.

Kako se slažu bik i vaga?

Bik se u krevetu odlično slaže sa vazdušnim znakovima, pa će isti slučaj biti i sa vagom. Međutim za ozbiljniju vezu potrebno je mnogo više i na tom polju se ova dva znaka neće tako lako složiti.

Bik je previše realan za vagu, kojoj je potrebno da proživi klasičnu ljubavnu priču u životu. Vaga voli romantiku, da mašta i sanjari, a biku je sve to dosadno. Bik takođe ne ume da improvizuje, sve planira unapred, a vaga voli da se neke stvari dese spontano. Isto tako bik joj može uskratiti određenu dozu slobode, koju vaga voli.

Kako se slažu bik i škorpija?

Žena bik i muškarac škorpija predstavljaju jednu sjajnu kombinaciju. Kada njih dvoje vode ljubav u krevetu je vatromet. Ako je u pitanju muškarac bik i žena škorpija, neka ozbiljnija veza se može ostvariti, ali potrebno je više razumevanja.

Što se tiče nedostataka ove veze, škorpija spada u grupu emotivnijih znakova, pa se i ona može ljutiti što bik nije dovoljno nežan. Ako tvrdoglavi bik ne popusti i ne pokaže razumevanje za partnera, veza je osuđena na propast.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4