BIK : SLAGANJE  sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

BIK : SLAGANJE sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

8 маја, 2019 Off By ludarito

Kako se slažu bik i bik?

Naravno, i bikovi će se dobro slagati sa pripadnicima sopstvene vrste. Kao prvo vezaće se jedno za drugo, odani su, znaju tačno šta je potrebno njihovom partneru jer isto razmišljaju i vole iste stvari.

Iako je ovo veza za ceo život, dva bika mogu vremenom pasti u monotoniju. Obično u vezi treba neko življi da s vremena na vreme malo začini ljubavni život, pogotovo u krevetu. Dešava se i da dosade jedno drugom, pa se, najčešće muškarac, vremenom odvoji i počne da provodi više vremena sa prijateljima nego sa svojom ženom ili devojkom.

Kako se slažu bik i blizanci?

Blizanci će lako šarmirati bika, ali samo šarmirati. Zajedno mogu imati nezaboravan seks, ali sve dok to bude nešto neobavezno. Za duže staze ova veza se retko kad preporučuje.

Blizanci i bik će se teško razumeti, jer usporeni bik neće moći da sustigne blizanca, koji kao leptirić leti sa cveta na cvet i non stop negde juri. Blizančevi flertovi, ma koliko bezazleni bili, razjariće ljubomornog bika. Razumni bik , razmisliće uvek dva puta pre nego što se zaljubi u blizanca, jer on baš ne voli takve osobe. Blizanci vole promene, bik ih ne podnosi… jednostavno rečeno skroz su različiti.

Kako se slažu bik i rak?

Bik i rak mogu imati jako lepu vezu, pogotovo ako se radi o kombinaciji žena bik i muškarac rak. Emotivni rak pružiće biku ljubav, nežnost i pažnju koju želi. Takođe pružiće mu dom, mir, porodicu … sve ono što bik teži da ima u životu.

Da bi veza opstala i bik, koji je nekad pomalo rezervisan, mora raku pokazati da ga voli i pokloniti mu pažnju, jer će se u suprotnom rak povući u svoj oklop i zavtvoriti u sebe uveren da nije dovoljno voljen.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4