Žena VODOLIJA: Ona je DOSTOJANSTVENA DAMA koja drži do sebe i ZNA KOLIKO VREDI. Nikada NE OSTAJE kraj onih OSOBA koje je NE ZASLUŽUJU i NE CENE!

Žena VODOLIJA: Ona je DOSTOJANSTVENA DAMA koja drži do sebe i ZNA KOLIKO VREDI. Nikada NE OSTAJE kraj onih OSOBA koje je NE ZASLUŽUJU i NE CENE!

6 маја, 2019 Off By ludarito

Ona ima veliko poštovanje za druge ljude i ume da voli celim svojim srcem, ali isto tako ima mnogo poštovanja za sebe i nikome neće dopustiti da se igra sa njom i njenim emocijama. Ona je neko ko će teško otići od svojih dragih osoba, ali nekada prosto nema drugog izbora. Jednostavno, njoj dostojanstvo ne dozvoljava da ostane kraj loših ljudi. Dostojanstvo je nešto veoma važno za ženu Vodoliju i zato neće nikome dozvoliti da je povredi. Njoj je dostojanstvo ispred svega i to je nešto što je najvažnije u njenom životu. Nikad ona neće otići zbog nekog sitnog razloga, ali ako izgubi nadu i poverenje u svoje drage ljude, sigurno će otići.

Možda će pružiti jednu šansu, ali ako oseti da se vi nikada nećete promeniti, onda vam sigurno neće pružiti drugu šansu. Ona ima veliko srce i u njenoj duši postoji mnogo ljubavi, ali takođe i ponosa. Njena moć leži ustvari u njenoj časti i zato ova ponosna dama nikada ne ostaje kraj osoba koje je nisu dostojne. Pokušaće ona mnogo toga da uradi pre nego što ode, ali onog trenutka kada izgubi nadu i strpljenje, odlazi i nikada se više ne vraća.

Možda se nekome ovo njeno ponašanje ne dopada, ali jedno je sigurno, žena Vodolija je zaista dama na svom mestu. Ona u životu retko kada greši i trudi se da prema svima bude fer i korektna i upravo zato traži od drugih ljudi da se tako ponašaju prema njoj. A ukoliko to ne dobije, ova dostojanstvena dama jednostavno odlazi, nekada čak i bez objašnjenja.

Стране: 1 2