DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 5. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 5. MAJ 2019.godine

4 маја, 2019 Off By ludarito

Devica

Veoma pozitivan dan za pripadnike vašeg znaka. Dodajte malo ličnog pečata u svakodnevicu. Možete redekorisati deo svog doma ili pronaći nove društvene aktivnosti sa decom, tokom slobodnog vremena. Nemojte se ustručavati da uradite nešto novo.

 

Danas ćete najveći deo dana provesti nasmejani. Planetarna konstelacija je takođe sunčana i živahna. Ukoliko imate poteškoća u trenutnoj vezi, onda se okrenite tom problemu i pronađite način da ga rešite. Izađite i dobro se provedite, jer će vam to razbistriti glavu i biće vam jasnije šta želite i kako problem da rešite. Daleko više sreće u ljubavi imaćete kasnije.

Vaga

Posvetite se potpuno svom ljubavnom životu. Napravite kompletno ispunjenje uvodeći sasvim nove ideje. Ne dozvolite da takva uživanja stagniraju. Period pred vama je veoma povoljan za ljubav. Ukoliko ste u prilici otputujte, samo vas dvoje. Ukoliko ste sami možete sresti neobično interesantnu osobu.

 

Trenutna planetarna konstelacija donosi živahnost i razigranost na poslu. U svakoj vrsti veza blistaćete danas. Bićete u prilici da pričate sa pravim ljudima na pravom mestu, a zatim doneste odluku gde i sa kim ćete večeras izaći. Niste ni svesni koliko uticaja imate.

Škorpija

Nakon perioda emotivnog rasula, danas počinje jedan veoma umirujući period za vas. Svakako možete uzeti život u svoje ruke, smireno potpuno obnoviti emocionalnu harmoniju i pustiti izbalansiranu energiju da teče kroz vaše dane. Štaviše, ukoliko ste bili fizički iznureni, biće ovo prilika da se malo odmorite i napunite baterije.

 

Sve što danas budete želeli da uradite za vašeg partnera ili simpatiju biće savršeno. Mogao bi ovo biti dan kada ćete moći iskazati sebe u najboljem mogućem svetlu, što će privući upravo onog koga želite. Moguće je da će vam se svideti neko na prvi pogled i da ćete pomisliti kako ste stvoreni jedno za drugo. Lep dan za vas. Uživajte.

Strelac

Planetarni aspekti stvoriće uslov za jedan sasvim novi period u vašem životu, kada ćte biti u prilici da se fokusirate na sebe i odvojite se od drugih. Da li se plašite tenutaka preispitivanja? Nemojte, uključite malo i meditaciju, prijaće vam. Tokom perioda koji je pred vama dosta toga ćete naučiti o sebi.

 

Dosta toga može izazvati tugu u ljubavi, ali samo jedna sitnica može napraviti savršeno romantično veče. Današnja planetarna konstelacija donosi mogućnost da izađete i podelite jedan lep i romantičan obrok sa voljenim bićem. Atmosfera će biti naprosto zadivljujuća a vaš šarm podićiće partnera do Meseca. Samo nemojte preterati!………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4