DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 5. MAJ 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 5. MAJ 2019.godine

4 маја, 2019 Off By ludarito

Ovan

Da li će doći do neke promene u narednom periodu? Svakako je to pitanje na koje će vam zvezde pružiti odgovor. Vrlo je moguće da otputujete na neku egzotičnu lokaciju ili možda promenite posao i sretnete interesantne ljude. Sve je moguće sa ovakvim aspektima! Uživajte u obnavljajućoj atmosferi.

 

Ovo je dan magije, fantazije, poezije i mekih boja. Bićete u prilici da iskoristite snagu te atmofere gde god da krenete. Imaćete priliku da ostavite odličan utisak, te se nemojte ustručavati da prihvatite poziv i uživate u romantičnoj večeri.

Bik

Sasvim novi vetar donosi novine u vaš ljubavni život, a vi nećete žaliti zbog toga. Zvezde najavljuju novi početak. Bićete u prilici da preuzmete prednost u svom životu i testirate sopstvenu sliku o sebi. Verovatno je da nećete biti razočarani rezultatom. Bićete srećni i imate razloga za to.

 

Danas nećete želeti da odete a da ne kažete šta imate. Ukoliko niste bili iskreni u zadnje vreme, biće ovo prilika da se iskupite. Obratite pažnju na osećanja druge osobe, jer se možete osramotiti. Budite iskreni i provešćete jako lep dan…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4