DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 26. APRIL 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 26. APRIL 2019.godine

25 априла, 2019 Off By ludarito

Ovan

U poslednjih nekoliko dana, vaš primat je bila romantika i odnosi sa partnerom. Ako je u pitanju neko koga od skoro poznajete, nemojte se iznenaditi kada danas shvatite da vas ne vezuje ništa više osim strasti. Pokušajte da nađete odgovarajući način da nastavite u istom pravcu, pod uslovom da vam to odgovara. U suprotnom, ostaćete zarobljeni u odnosu koji vam ne prija.

 

Budite danas rezervisani zbog čudne planetarne energije. Maštate dosta. Većina vanzemaljaca vam neće sleteti na noge i pitati vas da se udate-oženite, kako bi proširili svoju vrstu na Zemlji. Stvarnost je nešto sasvim drugo. Zvezde vam preporučuju da se relaksirate i razmislite o svojim snovima.

Bik

Jedan razgovor može da vas stavi u nezgodnu poziciju da morate da birate strane između porodice, prijatelja i vašeg partnera. Poslušajte vaše srce i ne dozvolite drugima da upravljaju vašim životom. Zdravstvena situacija zahteva vašu pažnju. Iako ne osećate nikakve simptome, došlo je vreme za jedan kompletan pregled organizma.

 

Odahnućete pod uticajen današnje planetarne energije. Bićete u prilicu da budete ono što jeste. Možete biti sigurni da ćete svima koji danas dođu kod vas, pa i vašem partneru, kažete da ne možete za njih uraditi ništa osim da vodite obične razgovore, koji nisu teški, čudni, blamirajući ili ponižavajući. Povucite ručnu i relaksirajte se….….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4