Bliži nam se USKRS, a sa njim i RADOSNE VESTI. Izaberite jedno USKRŠNJE JAJE i saznajte koji BLAGOSLOV vam ŽIVOT uskoro ŠALJE!

Bliži nam se USKRS, a sa njim i RADOSNE VESTI. Izaberite jedno USKRŠNJE JAJE i saznajte koji BLAGOSLOV vam ŽIVOT uskoro ŠALJE!

25 априла, 2019 Off By botanika

Jedan od osnovnih simbola Uskrsa je uskršnje jaje. Uskršnje jaje je obično crvene boje. Ono simbolizuje rađanje i novi život, radost i ljubav. Jaje je inače jedan od najstarijih simbola u ljudskoj tradiciji. Danas takođe postoje razne varijante bojenja jaja, od šarenih do onih sa izlepljenim sličicama.
Uskrs je svakako jedan od najlepših i najradosnijih praznika. Pošto nam se uskoro bliži ovaj lep praznik, pripremili smo za vas tri Uskršnja jaja. Izaberite jedno jaje i saznajte kakav blagoslov vam Bog uskoro šalje u vaš život.

JAJE 1
Vi ste jedna predivna i predobra osoba, koja ima ogromnu dušu. Zaslužili ste zaista predivne stvari i one će vam se uskoro desiti. Konačno ćete biti nagrađeni za svoju dobrotu, koju ste širili oko sebe i uvek je davali svima. Sudbina vas je konačno pogledala i uskoro će stići nagrada za sav trud koji ste uložili.
Bićete nagrađeni za to što ste učinili srećnima mnoge ljude oko sebe. Možda ste bili izgubili nadu da postoji nešto više od vas što vidi vaš trud, ali je sada vreme da za to dobijate nagradu. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3