LUBAVNI HOROSKOP za MAJ 2019: LAV se opasno ZALJUBLJUJE, savršen period za JARCA, ŠKORPIJU očekuju VELIKE PROMENE!

LUBAVNI HOROSKOP za MAJ 2019: LAV se opasno ZALJUBLJUJE, savršen period za JARCA, ŠKORPIJU očekuju VELIKE PROMENE!

24 априла, 2019 Off By ludarito

BLIZANCI

Zauzete Blizance očekuje jedan delimično lep ali i turbulentan period. Sa voljenom osobom ćete u prvoj polovini meseca imati skladan odnos. Odluke ćete donositi zajedničkim pregovaranjem, razumećete se u potpunosti i nećete dolaziti u napete situacije. Međutim, u drugoj polovini meseca bi to moglo da se promeni. Imaćete osećaj da vaša voljena osoba želi sve sama da reši i uradi što se vama neće dopasti, te je najbolje da porazgovarate sa njom o tome, iskreno i bez reči skrivenog značenja. Jedino tako ćete ponovo naći zajednički jezik. Ukoliko ste slobodni, za vas je maj mesec zabave, druženja i maksimalne fokusiranosti na sebe i svoje želje.

RAK

Zauzeti Rakovi će ovog meseca biti promenljivog raspoloženja što će se odraziti na njihov ljubavni život. Emotivni partner, kao i svi u vašoj blizini će to primetiti. Odnos sa voljenom osobom će biti nestabilan i biće trenutaka kada nećete moći jedno bez drugog, ali i kada je jedna reč dovoljna da izazove svađu i neslaganje. Obratite pažnju na to šta izgovarate i na koji način komunicirate sa ljudima iz vaše okoline tokom meseca maja, kako se kasnije ne biste kajali. Rakovi koji nisu u braku ili vezi ponovo će stupiti u kontakt sa bivšim partnerom, ali će njihova pažnja biti usmerena ka prijateljima i porodici.

LAV

Prvi deo maja će vama i vašoj voljenoj osobi doneti nesuglasice i turbulencije. Iako ste svesni da konkretni razlog za svađu ne postoji, i dalje ne uspevate da zakopate ratne sekire. Biće dana kada će vaš emotivni partner potencirati sukob zbog ljubomore i nesigurnosti i to će vam izuzetno smetati jer znate da nema osnovu za takvo ponašanje. Najbolje je da otvoreno i iskreno porazgovarate sa njim kako bi rešili ova neslaganja. Slobodni Lavovi se mogu opasno i strastveno zaljubiti samo ako se prepuste svojim osećanjima……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4